Udstyr til enhver sport

Leder du efter et par gode løbesko? Eller et nyt smartwatch til hverdagsbrug eller til træning? I City Vest finder du et bredt udvalg af fritid og sportsbutikker med alt, hvad du har brug for til løb, cykling, fritid eller hobby.

I butikkerne finder du selvfølgelig de førende sports- og fritidsbrands, de nyeste bøger og mest populære produkter samt dygtige ekspedienter, der står klar til at hjælpe og guide dig, så du kommer hjem med det helt rigtige. Velkommen til fritid og sportsbutikkerne i City Vest – vi glæder os til at se dig!

FIND SPORTSTØJ OG UDSTYR TIL BÅDE INDENDØRS- OG UDENDØRSSPORT

I shoppingcentrets fritid og sportsbutikker kan du shoppe sportstøj, sportssko og udstyr til både indendørssport og udendørssport. På hylderne finder du sportstøj til træningscentret med alt fra blødt yogatøj til fitnesstøj, tøj til styrketræning og til spinning. Men du kan selvfølgelig også købe tøj og sko til både håndbold, fodbold, badminton, paddletennis, eller hvad du ellers dyrker af indendørs- og udendørssport, samt udstyr som ketchere, yogamåtter, drikkedunke og sportsure. Med andre ord finder du alt, hvad du har brug for til dine sportsaktiviteter i shoppingcentret i Brabrand. 

HVILKE BRANDS FINDER JEG I SPORTSBUTIKKERNE I CITY VEST?

I butikkerne med sportstøj kan du købe alle de førende brands som Nike, Adidas, Puma, Asics og mange flere, så du kan komme hjem med det helt rigtig sportstøj til din favorit-sportsgren. 

SHOP LØBETØJ, LØBESKO OG CYKELTØJ I SPORTSBUTIKKERNE I CITY VEST

Leder du efter et par gode løbesko? Eller nyt løbetøj til den kommende sæson? I butikkerne med sportstøj og fritidsudstyr kan du købe et bredt udvalg af tøj, sko og tilbehør til løb. Find blandt andet sæsonens nye løbesko til din løbestil. Er du i tvivl, hvilken der passer? I butikkerne med sportstøj finder du selvfølgelig dygtige ekspedienter, der kan hjælpe og rådgive dig, så du er sikker på, at din løbesko passer præcis til dig og din løbestil. Sammen med skoene finder du også løbetøj til alle sæsoner, og i lækkert åndbart materiale, samt løbetilbehør som løbestrømper, huer, handsker og reflekser, så du kan løbe sikkert rundt i de mørke perioder. 

Er du mere til cykelsport? Du kan selvfølgelig også købe cykelbukser, cykeltrøjer og cykeludstyr til både din daglige cykeltur, eller når du skal ud på din racercykel i fritid og sportsbutikkerne i City Vest. 

KØB GOD LYD TIL HJEMMET ELLER TRÆNING

Mangler du gode højtalere til dit hjem eller et par træningshøretelefoner, har vi det selvfølgelig også i fritid og sportsbutikkerne i Aarhus V. Her finder du den nyeste elektronik og gadgets med alt fra trådløse høretelefoner, højtalere med virkelig god lyd og smartwatches, der kan tracke din træning. Kom forbi os i shoppingcentret og se det brede udvalg af elektronik til både dit hjem og din træning. 

ÅBNINGSTIDER FOR FRITID OG SPORTSBUTIKKERNE I AARHUS V

Fritids- og sportsbutikker følger resten af shoppingcentrets åbningstider. Det betyder, at du kan shoppe dit sportstøj, bøger og spil, når du har fri efter arbejde eller i weekenden. Du kan se City Vests åbningstider her.

GRATIS PARKERING VED I AARHUS V

Kommer du i bil til shopping? Ved shoppingcentret i Aarhus V kan du parkere gratis på de mange parkeringspladser, hvor du har direkte adgang til shoppingcentrets fritid og sportsbutikker. Du kan læse mere om parkering i storcentret her. 


Måske du også kunne være interesseret i

Elektronik og telefon i Århus | City Vest

Elektronik & Telefoni

I City Vest finder du flere forhandlere af elektronikvarer. Du kan også hjælp til reparationer af telefoner, tablets og computere.

Oplysninger om kontorer og øvrige services i Århus | City Vest

Services

Find oplysninger om kontorer og øvrige services ind indkøbscentret City Vest i Århus Læs blandt andet om lægehuse og Centerinformation her.

Herretøjsbutikker i Århus | tøj til mænd og drengetøj | City Vest

Herretøj

I City Vest er det let for drenge og mænd i alle aldre at finde stilrent modetøj i alle prisniveauer. Vi har tøj til alle typer i City Vest.

Dametøjsbutikker i Århus - tøj til kvinder og pigetøj | City Vest

Dametøj

Shop amok i City Vests mange modetøjsbutikker til piger og kvinder. Vi har noget for enhver med butikker som Vero Moda, H&M, Center Mode og mange flere!