Læser

Bog & Idé

Bog & Idé i City Vest

Bog og Idé i Århus – din lokale boghandel

Er du på jagt efter en bestemt bestseller, nye udgivelser eller gode, gamle klassikere? Hvad enten du søger skræk og gys, spænding og gåder, romantiske fortællinger eller hylende morsomme historier, kan du altid finde fantastiske læseoplevelser hos Bog og Idé i Århus herlige indkøbscenter City Vest.

Se her, hvordan du finder vej til butikken.

Bøger lige til hyggestunden

Til enhver hyggestund i en blød stol hører sig en god bog til. Gå på jagt blandt Bog og Idés store udvalg af skønlitteratur fra kendte forfattere som: J.K. Rowling, H. C. Andersen, Jussi Adler-Olsen og George R. R. Martin.

Listen er lang og valgene er mange, så du kan finde lige det, du søger. Hvis ikke du kan finde det, kan du altid få hjælp og vejledning hos vores dygtige personale. Vi står klar til at hjælpe dig hos Bog og Idé i Århus.

køb bøger til hyggestunden i din lokale boghandler i city vest i århus

Hvilken bestseller leder du efter? Find den hos Bog og Idé

Bog og Idé i Århus er spækket med nogle af tidens mest efterspurgte bestsellere. Lige fra biografier som Fie Laursens Min Ærlighed og Linse Kesslers Mopper & Mig til skønlitterære fortællinger som Paul Austers 4321 og Maren Uthaugs anmelderroste Hvor Der er Fugle.

Er du på udkig efter bøger på engelsk, kan du i den store, engelske afdeling også finde internationale bestsellere.

Fra spænding til fantasy vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bog i vores butik

Fra krimi og spænding til magi og fantasy

Tag med på spændende og hæsblæsende rejser i bøger som Fasandræberne, Flaskepost fra P og Selfies, når vi følger Afdeling Q og vicekommissær Carl Mørck gennem syv romaner af succesforfatteren Jussi Adler-Olsen.

Dyk ned i en verden fyldt med magi i Harry Potters fortryllende univers, eller oplev en dystopisk og fjern fremtid i hitserien Divergent, hvor der kæmpes for overlevelse og retfærdighed i et diktatorisk styre.

Inspiration til læsning på ferien

For mange er ferietid lig med læsetid, men det kan være svært at finde den helt rette bog til ferien. Hos Bog og Idé i Århus har vi derfor en række forslag til din ferielæsning med vores top 10 must-reads:

  1. Herman Bang: Ved Vejen
  2. Ernest Hemingway: Den gamle mand og havet
  3. Khaled Hosseini: Drageløberen
  4. Carsten Jensen: Vi, de druknede
  5. George Orwell: 1984
  6. Herman Melville: Moby Dick
  7. Charles Dickens: Oliver Twist
  8. Dan Brown: Inferno
  9. Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt
  10. Antoine de Saint-Exupéry: Den lille prins

Spil, hobby og underholdning til hele familien

Der er intet som en spilleaften med venner og familie, så hos Bog og Idé hjælper vi gerne med at finde sjove puslespil, brætspil og masser af quizspil, som hele familien kan være med til.

Står den på kreative stunder med børnene eller i køkkenet, er Bog og Idé i City Vest fyldt med inspiration og sjove DIY-bøger. Bliv fx mesterkok med lækre kogebøger fra Jamie Oliver og Claus Meyer, eller kast dig ud i konditorfaget med opskrifter fra Den Store Bagedyst.

 

Alt i kontorartikler i Bog og Idé

Hos Bog og Idé i Århus finder du ikke bare bøger, men kan også få alt til kontoret og skrivebordet. Lige fra skriveredskaber, kalender og mapper til farvepatroner, notesbøger og papir. Så kig forbi, og bliv inspireret til fritid og arbejde – se åbningstiderne her, og find ud af, hvordan du finder vej i både bil og bus her.

find dine kontorartikler og få vejledning hos bog og ide i city vest århus

Aktuelle tilbud

Månedens læseoplevelse i juli 📖📘

Udløber: 3. August 2021
Pris: 229,95 kr.
I juli har vi udvalgt DET DER SKILLER OS af Brit Bennett til at være Månedens læseoplevelse 📚 DET DER SKILLER OS er en historie om Desiree og Stella, enæggede tvillinger, der er uadskillelige som børn, men som beslutter sig for at leve deres voksenliv i hver deres ende af farveskalaen i 50'ernes USA. En som hvid og en som sort 👩🏻👩🏿 👉 Find DET DER SKILLER OS til en stærk pris i Bog & Idé.

Nominerede til Årets Voksenspil 🏆🎲

Udløber: 5. August 2021
Vi glæder os hvert år til at uddele priserne til Årets spil - og Årets Voksenspil er ingen undtagelse. Der er en bred vifte af spil nomineret i år, og vi håber, de kan være en inspiration til, hvad du skal spille næste gang. Måske du skal kaste dig over en ny genre? Du kan naturligvis altid finde endnu flere voksenspil i Bog & Idé. Se et lille udvalg af de nominerede her i opslaget.

✨ MÅNEDENS FLOTTESTE FORSIDE ✨

Udløber: 6. August 2021
De seneste dage har I stemt med på, hvilken forside, der er den flotteste på de bøger, der er udkommet i juni☀️ Vinderen blev Zahra Pedersens farverige roman TI KAMELER FOR AMEERA 🤩 TI KAMELER FOR AMEERA er udkommet, og du kan finde den til 249,95kr. i Bog & Idé.

✨ INSPIRATION TIL SOMMEREN 🌞

Udløber: 9. August 2021
Nu kan du komme i ægte sommerstemning med masser af opskrifter på skøn sommermad, indretning i sommerhusstil og søde sager, der er perfekte til solrige dage. 👉 Find inspiration til lækre sommerstunder her i opslaget, eller find endnu mere inspiration til sommeren i Bog & Idé.

✨ INSPIRATION TIL SOMMEREN 🌞

Udløber: 9. August 2021
Nu kan du komme i ægte sommerstemning med masser af opskrifter på skøn sommermad, indretning i sommerhusstil og søde sager, der er perfekte til solrige dage. 👉 Find inspiration til lækre sommerstunder her i opslaget, eller find endnu mere inspiration til sommeren i Bog & Idé.

Bøger til din sommerstak 📚🌞

Udløber: 10. August 2021
Elsker du en god biografi eller spændende fagbog? Så har vi de perfekte bøger til din sommerstak - fyldt med viden om spændende emner og interessante personligheder. Du kan naturligvis finde endnu flere bøger til din sommerstak i Bog & Idé.

Bøger til børnenes sommerstak 📚👨‍👩‍👧‍👦👶

Udløber: 11. August 2021
Vi har masser af sjove og spændende bøger til både børnenes og de unges sommerstak. Vi har udvalgt en række forskellige titler, så der er noget for alle interesser - og til både højt- og selvlæsning. Bliv inspireret af titlerne her i opslaget eller kig forbi Bog & Idé.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 02 20

Email: 4215@bogpost.dk