Læser

Bog & Idé

Bog & Idé i City Vest

Bog og Idé i Århus – din lokale boghandel

Er du på jagt efter en bestemt bestseller, nye udgivelser eller gode, gamle klassikere? Hvad enten du søger skræk og gys, spænding og gåder, romantiske fortællinger eller hylende morsomme historier, kan du altid finde fantastiske læseoplevelser hos Bog og Idé i Århus herlige indkøbscenter City Vest.

Se her, hvordan du finder vej til butikken.

Bøger lige til hyggestunden

Til enhver hyggestund i en blød stol hører sig en god bog til. Gå på jagt blandt Bog og Idés store udvalg af skønlitteratur fra kendte forfattere som: J.K. Rowling, H. C. Andersen, Jussi Adler-Olsen og George R. R. Martin.

Listen er lang og valgene er mange, så du kan finde lige det, du søger. Hvis ikke du kan finde det, kan du altid få hjælp og vejledning hos vores dygtige personale. Vi står klar til at hjælpe dig hos Bog og Idé i Århus.

køb bøger til hyggestunden i din lokale boghandler i city vest i århus

Hvilken bestseller leder du efter? Find den hos Bog og Idé

Bog og Idé i Århus er spækket med nogle af tidens mest efterspurgte bestsellere. Lige fra biografier som Fie Laursens Min Ærlighed og Linse Kesslers Mopper & Mig til skønlitterære fortællinger som Paul Austers 4321 og Maren Uthaugs anmelderroste Hvor Der er Fugle.

Er du på udkig efter bøger på engelsk, kan du i den store, engelske afdeling også finde internationale bestsellere.

Fra spænding til fantasy vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bog i vores butik

Fra krimi og spænding til magi og fantasy

Tag med på spændende og hæsblæsende rejser i bøger som Fasandræberne, Flaskepost fra P og Selfies, når vi følger Afdeling Q og vicekommissær Carl Mørck gennem syv romaner af succesforfatteren Jussi Adler-Olsen.

Dyk ned i en verden fyldt med magi i Harry Potters fortryllende univers, eller oplev en dystopisk og fjern fremtid i hitserien Divergent, hvor der kæmpes for overlevelse og retfærdighed i et diktatorisk styre.

Inspiration til læsning på ferien

For mange er ferietid lig med læsetid, men det kan være svært at finde den helt rette bog til ferien. Hos Bog og Idé i Århus har vi derfor en række forslag til din ferielæsning med vores top 10 must-reads:

  1. Herman Bang: Ved Vejen
  2. Ernest Hemingway: Den gamle mand og havet
  3. Khaled Hosseini: Drageløberen
  4. Carsten Jensen: Vi, de druknede
  5. George Orwell: 1984
  6. Herman Melville: Moby Dick
  7. Charles Dickens: Oliver Twist
  8. Dan Brown: Inferno
  9. Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt
  10. Antoine de Saint-Exupéry: Den lille prins

Spil, hobby og underholdning til hele familien

Der er intet som en spilleaften med venner og familie, så hos Bog og Idé hjælper vi gerne med at finde sjove puslespil, brætspil og masser af quizspil, som hele familien kan være med til.

Står den på kreative stunder med børnene eller i køkkenet, er Bog og Idé i City Vest fyldt med inspiration og sjove DIY-bøger. Bliv fx mesterkok med lækre kogebøger fra Jamie Oliver og Claus Meyer, eller kast dig ud i konditorfaget med opskrifter fra Den Store Bagedyst.

 

Alt i kontorartikler i Bog og Idé

Hos Bog og Idé i Århus finder du ikke bare bøger, men kan også få alt til kontoret og skrivebordet. Lige fra skriveredskaber, kalender og mapper til farvepatroner, notesbøger og papir. Så kig forbi, og bliv inspireret til fritid og arbejde – se åbningstiderne her, og find ud af, hvordan du finder vej i både bil og bus her.

find dine kontorartikler og få vejledning hos bog og ide i city vest århus

Aktuelle tilbud

ÅRETS LÅGEKALENDER FRA TV 2 🎅🎄

Udløber: 26. Oktober 2021
Pris: 45 kr.
I år kan du glæde dig til at følge med i TV 2s julekalender KOMETERNES JUL hver dag i december🎄 📺 Med årets TV 2 lågekalender kan du komme med på en rejse fuld af venskaber, fremmede planeter, venlige væsner og selvfølgelig masser af jul. Kalenderen er til salg og forhandles, så længe lager haves. Overskuddet fra salget af TV 2s lågekalender går til Julemærkehjemmene i Danmark.

😱 NY KRIMI FRA LIZA MARKLUND 😱

Udløber: 27. Oktober 2021
Pris: 199,95 kr.
Så er der godt nyt til alle krimifans - Liza Marklund er nemlig tilbage med den isnende krimi, POLARCIRKLEN. 💬 I bogen mødes fire kvinder fra læsegruppen ”Polarcirklen” 40 år efter, at den femte forsvandt. Man har fundet hendes lig, muret inde i en bropille. Hvad skete der den sommer i 1980, der ledte op til mordet? POLARCIRKLEN er første del i en ny trilogi, som udspiller sig i byen Stenträsk i Norrbotten. 👉 Find POLARCIRKLEN til en stærk pris i Bog & Idé.

💥 UGENS NYHEDER 💥

Udløber: 28. Oktober 2021
Elsker du en god krimi, bliver det svært at vælge, hvad du skal læse først! Der er nemlig nyt fra både Karin Slaughter, Michael Katz Krefeld og Liza Marklund! 😱 📖 Er du mere til det skønlitterære, kan du endelig få afslutningen på Morten Papes prisvindende Amager-trilogi med, for han er nu aktuel med den selvstændige roman I RUINER 👌 Du kan også følge et år på Hogwarts i J. K. Rowlings nye årskalender, finde sindsro med Anders Matthesen eller synge med på sangene fra Stine Pilgaards bestsellerroman METER I SEKUNDET. 👉 Find alle ugens nyheder i Bog & Idé.

📖 Månedens læseoplevelse for børn i oktober 👨‍👩‍👧‍👦

Udløber: 29. Oktober 2021
Pris: 99,95 kr.
📖 Månedens læseoplevelse for børn i oktober: MAGIKERNES TID 1: DEN SORTE FJER af Cressida Cowell ⚫ I oktober har vi udvalgt en fængslende og eventyrlig fortælling til at være månedens læseoplevelse for børn. 💬 Xar er en magikerdreng uden magiske kræfter – og han vil gøre hvad som helst for at få det. Håb er en krigerpige, som har en magisk genstand, der er forbudt – og hun vil gøre hvad som helst for at skjule den. 📚 DEN SORTE FJER er første bog i den eventyrlige trilogi om Magikernes tid. 👉 Find MAGIKERNES TID 1: DEN SORTE FJER til en stærk pris i Bog & Idé.

🍁 ER DU KLAR TIL EFTERÅRSFERIE? 🍁

Udløber: 24. Oktober 2021
Om lidt banker efterårsferien på døren, og det er den perfekte mulighed for at udfordre hinanden i et sjovt brætspil 🃏🎲 Derfor har vi fundet en række hyggelige, spændende og strategiske brætspil for store og små, I kan lade jer inspirere af 👌 👉 Find flere spil til din efterårsferie i Bog & idé.

🎄 SPAR STORT PÅ ÅRETS JULEGAVER 🎄

Udløber: 24. Oktober 2021
Har du styr på årets julegaver?🎁 Ellers kan du spare stort, hvis du køber allerede nu! Du kan for eksempel finde MONOPOLY SUPER ELECTRONIC BANKING eller Jo Nesbøs JALOUSIMANDEN til frit valg 99,95 - spar op til 250.- 😱 👉 Find flere julegaver med store besparelser i Bog & Idé. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer. Tilbuddene gælder til og med den 24. oktober 2021.

📚 FRIT VALG 99,95 kr.📚

Udløber: 24. Oktober 2021
Kender du en, der skal have en god bog i julegave? Så er her nogle rigtig solide bud 🤩 Som om det ikke var nok, kan du netop nu finde dem til kun 99,95 pr stk.! 😱 👉 Find flere julegaver med store besparelser i Bog & Idé. Normalpris op til 299,95. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer. Tilbuddene gælder til og med den 24. oktober 2021.

🍁 SYSLER TIL DIN EFTERÅRSFERIE 🍁

Udløber: 4. November 2021
Hvad skal du lave i efterårsferien? Mangler du inspiration til hyggelige og kreative sysler har vi fundet en række bøger sprængfyldt med idéer for både store og små 💡 👉 Find alle bøgerne og mange flere inspirerende bøger til din efterårsferie i Bog & idé

🍁 SYSLER TIL DIN EFTERÅRSFERIE 🍁

Udløber: 4. November 2021
Hvad skal du lave i efterårsferien? Mangler du inspiration til hyggelige og kreative sysler har vi fundet en række bøger sprængfyldt med idéer for både store og små 💡 👉 Find alle bøgerne og mange flere inspirerende bøger til din efterårsferie i Bog & idé

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 02 20

Email: 4215@bogpost.dk