Læser

Bog & Idé

Bog & Idé i City Vest

Bog og Idé i Århus – din lokale boghandel

Er du på jagt efter en bestemt bestseller, nye udgivelser eller gode, gamle klassikere? Hvad enten du søger skræk og gys, spænding og gåder, romantiske fortællinger eller hylende morsomme historier, kan du altid finde fantastiske læseoplevelser hos Bog og Idé i Århus herlige indkøbscenter City Vest.

Se her, hvordan du finder vej til butikken.

Bøger lige til hyggestunden

Til enhver hyggestund i en blød stol hører sig en god bog til. Gå på jagt blandt Bog og Idés store udvalg af skønlitteratur fra kendte forfattere som: J.K. Rowling, H. C. Andersen, Jussi Adler-Olsen og George R. R. Martin.

Listen er lang og valgene er mange, så du kan finde lige det, du søger. Hvis ikke du kan finde det, kan du altid få hjælp og vejledning hos vores dygtige personale. Vi står klar til at hjælpe dig hos Bog og Idé i Århus.

køb bøger til hyggestunden i din lokale boghandler i city vest i århus

Hvilken bestseller leder du efter? Find den hos Bog og Idé

Bog og Idé i Århus er spækket med nogle af tidens mest efterspurgte bestsellere. Lige fra biografier som Fie Laursens Min Ærlighed og Linse Kesslers Mopper & Mig til skønlitterære fortællinger som Paul Austers 4321 og Maren Uthaugs anmelderroste Hvor Der er Fugle.

Er du på udkig efter bøger på engelsk, kan du i den store, engelske afdeling også finde internationale bestsellere.

Fra spænding til fantasy vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bog i vores butik

Fra krimi og spænding til magi og fantasy

Tag med på spændende og hæsblæsende rejser i bøger som Fasandræberne, Flaskepost fra P og Selfies, når vi følger Afdeling Q og vicekommissær Carl Mørck gennem syv romaner af succesforfatteren Jussi Adler-Olsen.

Dyk ned i en verden fyldt med magi i Harry Potters fortryllende univers, eller oplev en dystopisk og fjern fremtid i hitserien Divergent, hvor der kæmpes for overlevelse og retfærdighed i et diktatorisk styre.

Inspiration til læsning på ferien

For mange er ferietid lig med læsetid, men det kan være svært at finde den helt rette bog til ferien. Hos Bog og Idé i Århus har vi derfor en række forslag til din ferielæsning med vores top 10 must-reads:

  1. Herman Bang: Ved Vejen
  2. Ernest Hemingway: Den gamle mand og havet
  3. Khaled Hosseini: Drageløberen
  4. Carsten Jensen: Vi, de druknede
  5. George Orwell: 1984
  6. Herman Melville: Moby Dick
  7. Charles Dickens: Oliver Twist
  8. Dan Brown: Inferno
  9. Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt
  10. Antoine de Saint-Exupéry: Den lille prins

Spil, hobby og underholdning til hele familien

Der er intet som en spilleaften med venner og familie, så hos Bog og Idé hjælper vi gerne med at finde sjove puslespil, brætspil og masser af quizspil, som hele familien kan være med til.

Står den på kreative stunder med børnene eller i køkkenet, er Bog og Idé i City Vest fyldt med inspiration og sjove DIY-bøger. Bliv fx mesterkok med lækre kogebøger fra Jamie Oliver og Claus Meyer, eller kast dig ud i konditorfaget med opskrifter fra Den Store Bagedyst.

 

Alt i kontorartikler i Bog og Idé

Hos Bog og Idé i Århus finder du ikke bare bøger, men kan også få alt til kontoret og skrivebordet. Lige fra skriveredskaber, kalender og mapper til farvepatroner, notesbøger og papir. Så kig forbi, og bliv inspireret til fritid og arbejde – se åbningstiderne her, og find ud af, hvordan du finder vej i både bil og bus her.

find dine kontorartikler og få vejledning hos bog og ide i city vest århus

Aktuelle tilbud

📖 Månedens læseoplevelse for unge 📖

Udløber: 5. Maj 2021
Pris: 199,95 kr.
📖 Månedens læseoplevelse for unge i april: NATTENS BØGER af J.A. White I april har vi udvalgt en uhyggelig fortælling til at være Månedens læseoplevelse for unge. 💬 Drengen Alex elsker gyserhistorier - nu er han selv fanget i en! Han bliver fanget af en heks, og hun lader ham kun være i live, hvis han hver eneste aften kan finde på en ny gyserhistorie og læse op for hende. Alex ved desværre godt, at de færreste gyserhistorier ender godt. Og snart begynder han at løbe tør for historier. 👉 Find NATTENS BØGER til i Bog & Idé.

💥 ALLE VORES BUTIKKER ER NU ÅBNE IGEN 💥

Udløber: 6. Maj 2021
Vi har savnet dig! Og vi er glade for, at vi nu endelig kan byde dig velkommen i ALLE vores butikker igen 😍 ❤TRYG HANDEL ❤ Vi skal fortsat passe på hinanden, så vi har naturligvis stadig fuld fokus på at sikre dig en tryg handel i alle vores butikker. Vi følger alle anvisninger fra myndighederne, og det betyder blandt andet, at der i vores butikker bæres mundbind, at der er altid nem adgang til hånddesinfektion og at der ikke er for mange kunder i butikken ad gangen.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 02 20

Email: 4215@bogpost.dk