Bog og Idé i Århus | Danmarks førende boghandel | City Vest
Læser

Bog & Idé

Bog & Idé i City Vest

Bog og Idé i Århus – din lokale boghandel

Er du på jagt efter en bestemt bestseller, nye udgivelser eller gode, gamle klassikere? Hvad enten du søger skræk og gys, spænding og gåder, romantiske fortællinger eller hylende morsomme historier, kan du altid finde fantastiske læseoplevelser hos Bog og Idé i Århus herlige indkøbscenter City Vest.

Se her, hvordan du finder vej til butikken.

Bøger lige til hyggestunden

Til enhver hyggestund i en blød stol hører sig en god bog til. Gå på jagt blandt Bog og Idés store udvalg af skønlitteratur fra kendte forfattere som: J.K. Rowling, H. C. Andersen, Jussi Adler-Olsen og George R. R. Martin.

Listen er lang og valgene er mange, så du kan finde lige det, du søger. Hvis ikke du kan finde det, kan du altid få hjælp og vejledning hos vores dygtige personale. Vi står klar til at hjælpe dig hos Bog og Idé i Århus.

køb bøger til hyggestunden i din lokale boghandler i city vest i århus

Hvilken bestseller leder du efter? Find den hos Bog og Idé

Bog og Idé i Århus er spækket med nogle af tidens mest efterspurgte bestsellere. Lige fra biografier som Fie Laursens Min Ærlighed og Linse Kesslers Mopper & Mig til skønlitterære fortællinger som Paul Austers 4321 og Maren Uthaugs anmelderroste Hvor Der er Fugle.

Er du på udkig efter bøger på engelsk, kan du i den store, engelske afdeling også finde internationale bestsellere.

Fra spænding til fantasy vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bog i vores butik

Fra krimi og spænding til magi og fantasy

Tag med på spændende og hæsblæsende rejser i bøger som Fasandræberne, Flaskepost fra P og Selfies, når vi følger Afdeling Q og vicekommissær Carl Mørck gennem syv romaner af succesforfatteren Jussi Adler-Olsen.

Dyk ned i en verden fyldt med magi i Harry Potters fortryllende univers, eller oplev en dystopisk og fjern fremtid i hitserien Divergent, hvor der kæmpes for overlevelse og retfærdighed i et diktatorisk styre.

Inspiration til læsning på ferien

For mange er ferietid lig med læsetid, men det kan være svært at finde den helt rette bog til ferien. Hos Bog og Idé i Århus har vi derfor en række forslag til din ferielæsning med vores top 10 must-reads:

  1. Herman Bang: Ved Vejen
  2. Ernest Hemingway: Den gamle mand og havet
  3. Khaled Hosseini: Drageløberen
  4. Carsten Jensen: Vi, de druknede
  5. George Orwell: 1984
  6. Herman Melville: Moby Dick
  7. Charles Dickens: Oliver Twist
  8. Dan Brown: Inferno
  9. Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt
  10. Antoine de Saint-Exupéry: Den lille prins

Spil, hobby og underholdning til hele familien

Der er intet som en spilleaften med venner og familie, så hos Bog og Idé hjælper vi gerne med at finde sjove puslespil, brætspil og masser af quizspil, som hele familien kan være med til.

Står den på kreative stunder med børnene eller i køkkenet, er Bog og Idé i City Vest fyldt med inspiration og sjove DIY-bøger. Bliv fx mesterkok med lækre kogebøger fra Jamie Oliver og Claus Meyer, eller kast dig ud i konditorfaget med opskrifter fra Den Store Bagedyst.

 

Alt i kontorartikler i Bog og Idé

Hos Bog og Idé i Århus finder du ikke bare bøger, men kan også få alt til kontoret og skrivebordet. Lige fra skriveredskaber, kalender og mapper til farvepatroner, notesbøger og papir. Så kig forbi, og bliv inspireret til fritid og arbejde – se åbningstiderne her, og find ud af, hvordan du finder vej i både bil og bus her.

find dine kontorartikler og få vejledning hos bog og ide i city vest århus

Aktuelle tilbud

Månedens læseoplevelse for børn 👶📕📗

Udløber: 1. Oktober 2020
Pris: 249,95 kr.
📖 Månedens læseoplevelse for børn i september: ALLE TIDERS BØGER VI LÆSER SAMMEN I september har vi udvalgt en skøn antologi af de mest populære historier for børn og barnlige sjæle. 💬 ALLE TIDERS BØGER indeholder fortællinger og historier lige fra H.C. Andersen-eventyr fra 1835 og Kaalunds fabler over Palle alene i verden og Halfdan Rasmussens børnerim til Cirkeline, Kaj, Vitello, Carl og Lille Frø. 📚 👉 Find ALLE TIDERS BØGER VI LÆSER SAMMEN i Bog & idé.

💥EFTERÅRETS BIOGRAFIER 📖

Udløber: 5. Oktober 2020
Elsker du en god biografi? Så kan du godt begynde at glæde dig! Efteråret bugner nemlig af spændende biografier om interessante mennesker 📚 Du kan for eksempel komme helt tæt på Søren Ryge Petersen, Casper Christensen, Hella Joof og Anders Agger 😱 Swipe videre og se nogle af de mange spændende biografier, du kan glæde dig til 👉 Du kan allerede nu forudbestille dem i butikken! Så kig forbi Bog & Idé.

Hvad er på menuen i aften? 🥘🤔

Udløber: 6. Oktober 2020
Trænger du også til nye idéer til aftensmaden (eller desserten) hjemme hos jer? Vi har samlet et udpluk af de mest aktuelle og mest ventede kogebøger, så du kan blive inspireret til nye og spændende retter. Vi giver dig endda helt eksklusivt opskrifter og eksempler på retter fra nogle af bøgerne - og så har vi selvfølgelig sørget for gode priser på alle bøgerne.

Godt nyt til dig der elsker ord 💬

Udløber: 4. Oktober 2020
Det længe ventede Bezzerwizzer Ord er på gaden, og vi er helt klar til en dyst på alt med ord. Bezzerwizzer Ord er det klassiske Bezzerwizzer med helt nye udfordringer. I skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk! Måske du står og mangler quizspil og selskabsspil, så frygt ej, der er flere udgaver af Bezzerwizzer og andre populære spil i Bog & Idé.

📚 UGENS NYHEDER 📚

Udløber: 8. Oktober 2020
Er du til morbid krimi?😱 Måske mere en morsom roman?😂 Eller hvad med en gribende biografi? 📸 📖 I denne uge er nyhederne mange, særdeles gode og ikke mindst helt perfekte til weekenden! Nu skal du bare bestemme dig for, hvilken du skal læse først🤔 👉 Find alle ugens nyheder i Bog & Idé.

💥 NYE FOLDEBØGER 📚

Udløber: 4. Oktober 2020
Nu kan du sammensætte din egen 3-retters menu og lave (endnu flere) flotte lagkager! Liv Martine , Simone Thorup Eriksen og Mads Niemann har nemlig lavet to nye foldebøger, hvor du kan sætte opskrifterne sammen på kryds og tværs som det passer dig 😍 🎂 BYG DIN EGEN LAGKAGE 2 er en opgradering og nytænkning af den klassiske lagkage, som du kender fra deres første lagkagefoldebog. 🥘 I BYG DIN EGEN 3-RETTERS MENU finder du alt, hvad hjertet begærer, af nye og gamle klassikere - nøje udvalgt og fortolket af Liv Martine og Mads Niemann 👉 Du kan både finde foldebøgerne i Bog & Idé.

📖 HISTORISKE ROMANER 🏛

Udløber: 13. Oktober 2020
Lad dig rive med af storslåede historiske romaner, der tager dig med gennem voldsomme begivenheder, storslåede romancer og vanvittig uretfærdighed. 📚 Kast dig for eksempel over Ken Folletts længeventede AFTENTID OG MORGENGRY eller kom med tilbage til det 14. århundrede, hvor fortællingen om Margrete 1. udspiller sig 👑 👉 Find din næste historiske læseoplevelse i Bog & Idé.

😱 HÅRREJSENDE KRIMIER! 🔪

Udløber: 4. Oktober 2020
Kan du bedst lide din krimi bloddryppende eller psykologisk? Uanset hvilken type krimi, du bedste kan lide, kan vi hjælpe med at finde gysende spænding til din efterårslæsning 👇 Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, hjælper vi selvfølgelig med råd og vejledning🤓 👉 Find din næste krimi i Bog & Idé.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 86 25 02 20

Email: 4215@bogpost.dk


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.