Bog og Idé i Århus | Danmarks førende boghandel | City Vest
Læser

Bog & Idé

Bog & Idé i City Vest

Bog og Idé i Århus – din lokale boghandel

Er du på jagt efter en bestemt bestseller, nye udgivelser eller gode, gamle klassikere? Hvad enten du søger skræk og gys, spænding og gåder, romantiske fortællinger eller hylende morsomme historier, kan du altid finde fantastiske læseoplevelser hos Bog og Idé i Århus herlige indkøbscenter City Vest.

Se her, hvordan du finder vej til butikken.

Bøger lige til hyggestunden

Til enhver hyggestund i en blød stol hører sig en god bog til. Gå på jagt blandt Bog og Idés store udvalg af skønlitteratur fra kendte forfattere som: J.K. Rowling, H. C. Andersen, Jussi Adler-Olsen og George R. R. Martin.

Listen er lang og valgene er mange, så du kan finde lige det, du søger. Hvis ikke du kan finde det, kan du altid få hjælp og vejledning hos vores dygtige personale. Vi står klar til at hjælpe dig hos Bog og Idé i Århus.

køb bøger til hyggestunden i din lokale boghandler i city vest i århus

Hvilken bestseller leder du efter? Find den hos Bog og Idé

Bog og Idé i Århus er spækket med nogle af tidens mest efterspurgte bestsellere. Lige fra biografier som Fie Laursens Min Ærlighed og Linse Kesslers Mopper & Mig til skønlitterære fortællinger som Paul Austers 4321 og Maren Uthaugs anmelderroste Hvor Der er Fugle.

Er du på udkig efter bøger på engelsk, kan du i den store, engelske afdeling også finde internationale bestsellere.

Fra spænding til fantasy vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bog i vores butik

Fra krimi og spænding til magi og fantasy

Tag med på spændende og hæsblæsende rejser i bøger som Fasandræberne, Flaskepost fra P og Selfies, når vi følger Afdeling Q og vicekommissær Carl Mørck gennem syv romaner af succesforfatteren Jussi Adler-Olsen.

Dyk ned i en verden fyldt med magi i Harry Potters fortryllende univers, eller oplev en dystopisk og fjern fremtid i hitserien Divergent, hvor der kæmpes for overlevelse og retfærdighed i et diktatorisk styre.

Inspiration til læsning på ferien

For mange er ferietid lig med læsetid, men det kan være svært at finde den helt rette bog til ferien. Hos Bog og Idé i Århus har vi derfor en række forslag til din ferielæsning med vores top 10 must-reads:

  1. Herman Bang: Ved Vejen
  2. Ernest Hemingway: Den gamle mand og havet
  3. Khaled Hosseini: Drageløberen
  4. Carsten Jensen: Vi, de druknede
  5. George Orwell: 1984
  6. Herman Melville: Moby Dick
  7. Charles Dickens: Oliver Twist
  8. Dan Brown: Inferno
  9. Jonas Jonasson: Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt
  10. Antoine de Saint-Exupéry: Den lille prins

Spil, hobby og underholdning til hele familien

Der er intet som en spilleaften med venner og familie, så hos Bog og Idé hjælper vi gerne med at finde sjove puslespil, brætspil og masser af quizspil, som hele familien kan være med til.

Står den på kreative stunder med børnene eller i køkkenet, er Bog og Idé i City Vest fyldt med inspiration og sjove DIY-bøger. Bliv fx mesterkok med lækre kogebøger fra Jamie Oliver og Claus Meyer, eller kast dig ud i konditorfaget med opskrifter fra Den Store Bagedyst.

 

Alt i kontorartikler i Bog og Idé

Hos Bog og Idé i Århus finder du ikke bare bøger, men kan også få alt til kontoret og skrivebordet. Lige fra skriveredskaber, kalender og mapper til farvepatroner, notesbøger og papir. Så kig forbi, og bliv inspireret til fritid og arbejde – se åbningstiderne her, og find ud af, hvordan du finder vej i både bil og bus her.

find dine kontorartikler og få vejledning hos bog og ide i city vest århus

Aktuelle tilbud

💥SPAR 20% PÅ UDVALGTE OPLEVELSESGAVER 💥

Udløber: 29. Oktober 2020
Kender du en, der har fortjent en oplevelse for livet? Så giv dem det i gave! 🎁 I hele oktober måned kan du nemlig spare 20% på udvalgte bokse fra GO DREAM! 👉 Find hele udvalget af GO DREAM i butikken. Tilbuddet gælder til og med den 31. oktober 2020.

💥UGENS NYHEDER 💥

Udløber: 28. Oktober 2020
Hold da op en uge! Det har været rigtigt svært at vælge mellem alle de spændende nyheder, den seneste uge har budt på, men vi har som sædvanligt gjort vores bedste for at finde ugens allerbedste nyheder til dig - og måske netop den bog, du skal læse i din efterårsferie? 🍁 📚 Du kan blandt andet glæde dig til den længe ventede afslutning på Jan Guillous bedstsælgende serie DET STORE ÅRHUNDREDE og så er der nyt fra Isabel Allende, som vi kender for hendes elskede klassiker, ÅNDERNES HUS 🤓 👉 Find alle ugens nyheder i butikken.

📖 Månedens læseoplevelse for børn 👶

Udløber: 30. Oktober 2020
Pris: 169,95 kr.
📖 Månedens læseoplevelse for børn i oktober: MIDNATSBANDEN af David Walliams 🌜 I oktober måned har vi udvalgt David Walliams' nye bog til at være månedens læseoplevelse for børn 📕 📚 Hvis du elsker at grine sammen med dit barn, når der læses højt, eller du bare nyder at høre dit barn grine højt, imens der er selvlæsning så er David Walliams' børnebøger et sikkert valg. Walliams egen mission er at få alle børne til at elske at læse, derfor er der masser af sjove, skæve personer i romanerne og gerne korte kapitler og fylde med skønne illustrationer. Bogen er perfekt til oplæsning fra 6-7 år og selvlæsning fra 9 år. 👉 Find MIDNATSBANDEN i Bog & idé.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 86 25 02 20

Email: 4215@bogpost.dk


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.