Intersport i Aarhus V - Alt til løb, sport og træning | City Vest

Intersport i City Vest

Leder du efter fodboldstøvler, løbesko eller bare nogle fede sneakers? Så besøg Intersport i City Vest uden for Århus. Her finder du alt fra almindeligt fodtøj og sneakers til løbetøj, løbesko, træningstøj og træningsudstyr. Vores udvalg af sportsartikler er enormt, men samtidig også overskueligt, så sikrer vi os, at du får det helt rigtige produkt til dit behov.

Vi bestræber os i Intersport på at give alle vores kunder den bedste service i det største udvalg af funktionelle produkter og smarte designs. Mangler du træningstøj, sportstøj, træningsudstyr, sportsudstyr og fitnessudstyr har vi også masser af muligheder i vores sportsbutik i Århus.

Adidas sko og Nike sko

I Intersport har vi et stort udvalg af sportssko, løbesko og sneakers fra forskellige store brands som fx Adidas, Nike, Asics, Puma, Diadora, New Balance, Reebok og Salomon. Uanset hvilket mærke, du er til, er vi parate til at hjælpe dig med faglært personale, der sætter dine behov først for at finde lige netop det, du skal bruge.

Intersports butik i City Vest Århus
Alt til den aktive løber i Intersport

Gratis løbestilsanalyse

Skal du have løbesko og er du i tvivl om, hvilken model, der passer bedst til din fod, tilbyder vi løbestilsanalyser, hvor du kan få testet din løbestil. Testen er gratis ved køb af sko, så kom forbi vores butik i Århus og bliv klogere på, hvilken løbesko, der er den perfekte for dig.

Med bil, bus eller cykel? Find vej til os her.

Sportstøj, træningstøj og løbetøj

Hos Intersport finder du naturligvis også et stort udvalg af træningstøj og sportstøj. I vores butik har vi bl.a. løbetøj, tights, sportstoppe, hættetrøjer, badetøj, skibukser og skiundertøj. Vi fører et væld af sportsmærker, fx Hummel, Casall, Energetics, Newline, Peak Performance og mange flere.

De nyeste fodboldstøvler i Århus
Diverse sportstøj og -sko i City Vest

Yogamåtte, badmintonketcher og andet udstyr

I Intersport finder du også træningsudstyr og sportsudstyr til forskellige sportsgrene som bl.a. Yoga, fodbold, håndbold, badminton, tennis og cykling. Vi har bl.a. yogamåtter, bolde, vægte ketchere og masser af andet i vores sportsforretning.

Stort udvalg og god service

Vi bestræber os i Intersport på at give alle vores kunder den bedste service. Vores udvalg af sportsartikler i butikken er stort, men vores erfarne personale sikrer, at du kommer hjem med det helt rigtige produkt til dit behov. Så uanset hvilke forudsætninger du har, er vi parate til at hjælpe dig med faglært personale, der sætter dine behov og ønsker først for at finde lige netop det, du skal bruge.

Stort udvalg af fodboldstøvler i Intersport

Åbningstider

Intersport i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19 samt lørdag kl. 10-16. Vi glæder os til at se dig i Århus’ førende sportsbutik, hvor service og stemning er i top! Skal du have løbesko og er i tvivl om, hvilken model du skal have, tilbyder vi også at lave en løbestilsanalyse. Niveau betyder intet i denne sammenhæng, og vi anbefaler alle at få testet deres løbestil. Testen er gratis ved køb af sko.

Aktuelle tilbud

Udstyr til Junior

Udløber: 30. September 2020
Pris: Fra 299,95
Nike

Outdoor

Udløber: 13. Oktober 2020
Vi elsker udeliv- SPAR masser af penge på lækre ski, hakker og meget mere til Outdoor

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 86 25 30 03

Email: Brabrand@intersport.dk


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.