Telia i Århus – Mobilabonnement, mobilt bredbånd og tv

Hos Telia i City Vest har vi styr på telefoni, bredbånd og tv. Her får du hjælp og vejledning om alt fra smartphones, mobilabonnementer til Telia tv, mobilt bredbånd og tv pakker. Vores kompetente medarbejder i Telia-butikken giver naturligvis den bedste kundeservice og rådgiver dig, så du finder lige det abonnement eller produkt, som passer bedst til dit behov.

Smartphones og tablets

Hos Telia i Århus V har vi også et stort udvalg af mobiltelefoner og tablets. Her kan du købe Apple iPhones, Samsung Galaxy, Oneplus, Nokia, Doro, Huawei og Sony smartphones. I vores Telia-butik i Århus finder du også de mest populære tablets: iPad, Huawei Mediapad og Samsung Galaxy Pad.

Få et abonnement, der passer til dig

Vi har rigtig mange forskellige mobilabonnement at vælge imellem, og vi har helt sikkert også et, der passer perfekt til dine behov. Hvad enten du skal bruge fri data eller have muligheden for at tale i telefon og sende sms’er gratis i hele verden, så har vi den rette løsning til dig til en fast lav pris.

Kom ned til Telia i dag og få et godt tilbud på et stærkt mobilabonnement på Nordens bedste netværk. Med bus eller bil? Find vej til os her.

Tv-pakker med Telia TV

Med Telia TV kan du sammensætte din egen pakke, hvis du synes, den store tv-pakke er for meget. Med Telia TV kan du et bredt udvalg af de mest populære tv-kanaler. Det skyldes, at du kan tilvælge lige præcis de kanaler, du har lyst til.

Alle vores tv- har filmleje og TV-arkiv, så du kan se eller gense nyligt udsendte tv-programmer, når det passer dig. Med Telia TV har du gennem app’en adgang til tv-kanalerne, og du kan derfor se tv på din mobil, tablet, computer og tv’et med for eksempel Airplay, Chromecast eller Apple TV.

Bredbånd og mobilt internet

Hos Telia i Århus kan du naturligvis også få hurtigt og billigt internet og mobilt bredbånd. Vi undersøger, om du kan få internet via tv-stikket, telefonstikket, fibernet eller 4G-netværket med 4G mobilt bredbånd. Vi tilbyder de hurtigste internet- og bredbåndsløsninger på op til 300 mbit. Med mobilt bredbånd har du altid bredbånd uanset hvor du befinder dig i landet, stadig lynhurtigt og til gode priser.

Telia-butikkens åbningstider

Telias åbningstider følger City Vests åbningstider. Kom forbi vores telebutik, hvis du mangler en mobiltelefon, et fordelagtigt mobilabonnement eller tv-pakke.

Læs mere om parkering i City Vest her.

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 80 40 44 44