Efterårsferie i City Vest

16 oktober, 2021 - 23 oktober, 2021
Hele dagen


Efteråret bliver susende sjovt i City Vest i år! Vi inviterer nemlig alle børn til at komme og bygge deres egne flotte drager – klar til en flyvetur i efterårsvejret. Vi har naturligvis også vores populære feriebillet, som giver børnene gaver fra ni forskellige butikker i City Vest plus halv pris på indgangen til Tivoli Friheden.

Kom med til drageworkshop

Drageworkshoppen står klar på Centertorvet fra mandag 18. oktober og frem til 23. oktober. Her kan alle børn komme mellem kl. 11-15 og bygge drager.

Workshoppen afholdes i samarbejde med Square One, som vil være der og hjælpe og guide børnene, mens de bygger.

Square One er et co-working space i Brabrand, hvor kreative og praktiske iværksættere kan teste, udvikle og gro deres idéer eller start-up.

UDSOLGT: Husk også efterårets feriebillet

Den sjove feriebillet sender børnene rundt til ni butikker, hvor de kan hente gode gaver – og de får samtidig mulighed for at spare 50% på indgangen til Tivoli Friheden.

Feriebilletten har en værdi af 235 kroner og kan købes i Informationen for 50 kroner. Hvis du downloader vores City Vest-app, kan du spare 10 kroner, så billetten kun koster 40 kroner!

Feriebilletten kan købes og indløses fra 16.-23. oktober 2021 (billetten er desværre udsolgt)

Børnecasting

Der er også børnecasting i efterårsferien i City Vest for alle drenge og piger i alderen 3-14 år, der kunne tænke sig at prøve at blive børnemodeller. Det foregår mandag 18. oktober.

Se mere om castingen, og find link til tilmelding her.