City Vest

Minigolf

Tag hele familien med til et spil minigolf i City Vest.

Hvem er sejest til minigolf?

Udfordr dine venner eller familie til minigolf i City Vest! Vores sjove minigolfbane med 12 huller er åben. Find banen i lokalet ved siden af Deichmann på Plan 2. Det koster kun 40 kr. per person at spille med. Betal og få udleveret golfkølle og -bold i Intersport.

Sådan spiller vi

Det koster 40 kr. pr. person at spille minigolf. Hver spiller får udleveret 1 golfbold og 1 golfkølle. Børn under 6 år spiller gratis! Minigolf i City Vest er for alle aldre, men børn under 12 år skal være i følge med en voksen på banen.

For at du kan få udleveret minigolfkølle og -bold skal du lægge et depositum på 100 kr. i Intersport. Vi tager depositum i tilfælde mistede golfkøller og -bolde. Ved udlevering af tingene modtager du et depositumbevis. Medbring beviset når du afleverer golfkølle og -bold tilbage, og du får straks dit depositum retur. Depositum lægges per samlet betaling.

Regler

På minigolfbanen gælder disse regler:

• Minigolfbanen er forbeholdt betalende kunder

• Medbragt mad og drikke må ikke nydes på banen

• Ophold må ikke være til gene for andre gæster

• Forstyrrende og uhensigtsmæssig adfærd kan medføre bortvisning

• Golfkøller og bolde hentes og afleveres i Intersport, men må ellers ikke tages med ud i centret

Hvem er sejest til minigolf?

Udfordr dine venner eller familie til minigolf i City Vest! Vores sjove minigolfbane med 12 huller er åben. Find banen i lokalet ved siden af Deichmann på Plan 2. Det koster kun 40 kr. per person at spille med. Betal og få udleveret golfkølle og -bold i Informationen.

 

Har du City Vest appen?

Fra den 19. januar til og med den 28. februar kan du spille ét spil hver dag ganske gratis. Find tilbuddet under “præmier” og brug dine point. Det koster 10 point, og tilbuddet gælder ALLE åbningsdage t.o.m. 28. februar. Tilbuddet gælder for én person til et spil minigolf. Er I flere, som gerne vil spille? Hver kunde, som har PLUS+ appen, kan benytte sig af tilbuddet (bemærk: fra 1. februar er det ikke længere muligt at optjene nye point). Gratis adgang til minigolf kan kun bruges én gang om dagen per kunde t.o.m. 28. februar. Gælder for én person og kan ikke deles med andre.

 

Sådan spiller vi

Det koster 40 kr. pr. person at spille minigolf. Hver spiller får udleveret 1 golfbold og 1 golfkølle. Børn under 6 år spiller gratis! Minigolf i City Vest er for alle aldre, men børn under 12 år skal være i følge med en voksen på banen. For at du kan få udleveret minigolfkølle og -bold skal du lægge et depositum på 100 kr. i Informationen. Vi tager depositum i tilfælde mistede golfkøller og -bolde. Ved udlevering af tingene modtager du et depositumbevis. Medbring beviset når du afleverer golfkølle og -bold tilbage, og du får straks dit depositum retur. Depositum lægges per samlet betaling.

 

Regler

På minigolfbanen gælder disse regler:

• Minigolfbanen er forbeholdt betalende kunder

• Medbragt mad og drikke må ikke nydes på banen

• Ophold må ikke være til gene for andre gæster

• Forstyrrende og uhensigtsmæssig adfærd kan medføre bortvisning

• Golfkøller og bolde hentes og afleveres i Informationen, men må ellers ikke tages med ud i centret

Praktisk info

Åbningstider

Hverdage: 11.00 - 18.30

Lørdage:  11.00 - 15.30

1. søndag i måneden: 11.00 - 14.30