Vind et butiks­lokale i City Vest

9 september, 2020 - 19 oktober, 2020
Hele dagen


Vinderen er fundet og offentliggjort – se mere her.

Har du gang i et iværksættereventyr, eller er du en del af et kunstfællesskab? Vi har plads til dig i City Vest! Indsend din idé, og vær med i konkurrencen om et butikslokale i tre måneder.

Laver du smykker eller kunst, som du gerne vil sælge? Eller har du en webshop, men mangler rammerne for en fysisk butik? Så har du chancen for at udleve din iværksætterdrøm i City Vest, og sætte skub i din forretning.

I shoppingcentret vil vi nemlig gerne støtte op om iværksætteri i vores lokalområde – for vi ved, hvor svært det er at være en start-up-virksomhed. Derfor har vi igangsat en konkurrence, hvor du som iværksætter kan prøve kræfter med din egen butik og teste og udbrede kendskabet til dit koncept.

Indsend en case med din idé, og vind et butikslokalet i tre måneder lige ved rulletrappen på plan 2. Vi hjælper dig med markedsføring af koncept og sparring på dine forretningsidéer. Det eneste, du skal gøre, er at indrette butikken og være klar til at åbne dørene for vores kunder midt i november.

Hvem kan deltage?

Vi søger ikke et bestemt produkt, så alle med en iværksætterdrøm kan være med i konkurrencen. De eneste to krav for at deltage er, at du skal kunne holde åbent i City Vests åbningstider, samt at du med dit koncept skal kunne fylde en hel butik. Det betyder, at du skal have en plan for, hvordan du vil udnytte pladsen i butikken, når du ansøger.

Kan du ikke fylde en hel butik, må du gerne gå sammen med andre iværksættere og lave en fælles butik. Det kan også være, at du allerede er en del af et kunstnerfællesskab, og i har lyst til at åbne butikken sammen. Mulighederne er mange! Det eneste, I skal huske er, at I skal præsentere butikken som et samlet koncept, når I deltager i konkurrencen.

Hvordan deltager du?

Du deltager i vores iværksætterkonkurrence ved at indsende din butikscase til os. I casen skal du beskrive dit produkt eller din ydelse samt fortælle om, hvem din butik henvender sig til, og hvordan du vil markedsføre din butik som en del af City Vest.

Du skal også huske at vise, hvordan du vil indrette din butik og fortælle om, hvordan du rent praktisk har tænkt dig at få klargjort butikken til åbning.
Det er nemlig vigtigt, at du kan nå at stå klar med din nye butik midt i november, hvilket betyder, at du har omkring en måned til at blive klar med din butik.

For at deltage i konkurrence skal dit koncept følge City Vest åbningstider. Det er derfor vigtigt, at du også fortæller, hvordan du vil gøre det.

Ansøgningsfristen for at deltage i iværksætterkonkurrencen er udløbet. Vinderen har fået besked 19. oktober.

Hvornår kåres vinderen?

Når vi har modtaget alle jeres case, vil en jury bestående af Centermanager Lotte Vestergaard Skou, Marketingchef Anja Ballegaard og Social arkitekt og daglig leder af iværksætterhuset Square One Yvonne Bauer udvælge en vinder.

Vinderen får besked d. 19. oktober. Herefter er der omkring en måned til at bygge butikken, så den er helt klar til at åbne midt i november – lige til julehandlen.