Praktisk information om besøg i City Vest

Her finder du praktisk information om bl.a. Informationen, wi-fi, handicapfaciliteter, puslerum mm.

 

Faciliteter

Informationen

I Informationen på Centertorvet kan du altid henvende dig. Vi gør netop din indkøbstur i City Vest til en god oplevelse. Vi guider dig rundt i centret, efterlyser forsvundne familiemedlemmer, oplyser om aktiviteter, åbningstider og meget andet.

I samme lokale som Informationen finder du også GLS pakkeshop.

I Informationen kan du:

Købe elektronisk gavekort
Låne en kørestol
Låne en klapvogn

Åbningstider

Hverdage kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-16.00
1. søndag i måneden kl. 10.00-15.00

Kontakt

Tlf.: 86 25 36 88

Handicapvenlig

Trygt og venligt

Der er handicap p-pladser ved alle indgange og ekstra døre, så du ikke behøver bruge svingdørene. Derudover har vi rullende fortorv på Centertorvet og elevatorer på alle plan, så både indkøbsvogne, rullestole og barnevogne kan komme rundt i hele centret.

I Informationen på Centertorvet kan du låne en kørestol under dit ophold i City Vest, og handicaptoiletterne finder du under Centertorvet og på parterre-etagen under Madtorvet.

Trygheden er også i top

Det er sikkert at handle i City Vest, der er overvåget døgnets 24 timer. Servicevagter fra G4S kender centret ud og ind og hjælper dig gerne med at få en positiv indkøbsoplevelse i City Vest. Dine børn kan også færdes trygt i hele centret, så du behøver ikke have et øje på hver finger. Der er ingen cyklister eller andre farer for dine børn.

Gratis Wifi

I City Vest er der gratis, trådløst internet til alle vores kunder. Har du en smartphone, PC eller iPad kan du gå på nettet i åbningstiden, kvit og frit. Så kan du tjekke mails, opdatere status og hente seneste nyt.

Prøv det, når du besøger City Vest. Vi glæder os til at forbinde den personlige service med de uendelige muligheder i cyberspace.

Management

City Vest er opført i 1972 og ejes af Danske Shoppingcentre P/S.

Etablering af butik

Centret er løbende blevet moderniseret og udvidet, senest i 2010 med et helt nyt indgangsparti ud mod Silkeborgvej. Centret fremstår som et fuldt moderne center og besøges hvert år af 3.000.000 kunder.

Danske shoppingcentre P/S driver City Vest, og ønsker du at høre om mulighederne for at etablere butik i City Vest, er du velkommen til at kontakte: Centermanageren for en uforpligtende samtale.

Læs mere om Danske shoppingcentre og porteføljen af shoppingcentre. 

Baby lounge

BABY LOUNGE I CITY VEST

Alle kan få brug for en pause fra shoppeturen, og det kan være nødvendigt med noget mere roligt end en restaurant eller cafe, specielt, hvis du har den lille med. Derfor har vi i City Vest lavet en babylounge, hvor du, sammen med din baby, kan puste ud og tanke op på energi, inden I shopper i videre i centret.

Babyloungen er hyggelig og rolig, og den fungerer som det perfekte sted til en pause, når du har din baby med på shoppetur. I babyloungen finder du afslappende områder med puslepladser og bløde sofaer, hvor I kan få ordnet, hvad der skal ordnes. Babyloungen er det perfekte sted at tage en lille slapper, inden I shopper videre i City Vest.

EN SPISEPAUSE TIL DEN LILLE

I City Vests Babylounge er der både plads til at slappe af og tanke op på energi, men også til at tilberede, og servere, en portion babymad. De hyggelige faciliteter inkluderer både siddepladser på brikse, og i sofaer, hvor i stille og roligt kan få lidt at spise. Så når din baby bliver sulten på shoppeturen, smutter du bare en tur forbi babyloungen, hvor der er fred og ro til en spisepause.

Du finder selvfølgelig også mikrobølgeovne, til opvarmning af babymad og modermælkserstatning, i babyloungen. Når maden er varmet, er der god plads til at sidde og give mad til din baby.

FRED TIL AT AMME

Babyloungen er et pusterum, hvor I sammen kan holde pause fra shoppeturen, i City Vest. De rolige omgivelser gør også babyloungen til et godt sted, hvor du kan amme din baby, i ro og fred. De små adskilte sofaområder giver mulighed for, at du i fred og ro, kan amme din baby uden stress og jag omkring jer.

PUSLEPLADS I CITY VEST

Vores hyggelige babylounge har flere formål og er ikke kun til hygge og afslapning. Vi har nemlig indrettet babyrummet med puslepladser, så der er gode muligheder for ble- og tøjskiftning. Så frygt ej, hvis der bliver behov for et bleskift under shoppeturen i City Vest. Der er gode faciliteter til netop bleskift i vores hyggelige babylounge. Du kan selvfølgelig også bruge puslepladsen til at skifte tøj på dit barn, hvis det skulle blive nødvendigt.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Er du nybagt mor eller far, der skal på shoppetur med den lille? Så tøv ikke med at komme forbi og se vores hyggelige babylounge, næste gang du shopper i City Vest. Vi har skabt de bedste rammer for en god shoppeoplevelse, for jer, der har børn med på turen. Vi glæder os til at byde jer velkommen i City Vest babylounge.

ÅBNINGSTIDER

Hverdage kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-16.00

Gode tilbud i City Vest

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde