Gaveidéer til jul

Julen er lige om hjørnet, og derfor også julegaveindkøb. City Vest hjælper dig med at finde de perfekte gave til dine nære. Uanset hvad du vil forkæle dem med, så kan du helt sikkert få hjælp til at finde det i City Vest. Vil du hjælpe et barn med at få en god jul? Læs med her: Gaveidéer til ønsketræet.

Ungdomsbøger fra Bog & Idé

Gaveidé

Gør den travle jul til den gode jul med den perfekte gave til teenageren i familien. Med en af disse ungdomsbøger fra Bog & Idé giver du en fantastisk læseoplevelse i gave. Der er både fantasy, drama og kærlighed – og vi tør godt love, at Colleen Hovers bøger nemt får tårerne frem… 

Bøgerne kan købes i Bog & Idé i City Vest.

Lav hjemmelavet chokolade med Søstrene Grene

Gaveidé

Hvis du er Do It Youself-typen, kan du imponere gæsterne juleaften med hjemmelavet chokolade. Du finder alle redskaberne til DIY-projektet hos Søstrene Grene i City Vest. 

TIP! Pynt en glaskrukke med et rødt bånd og servér de hjemmelavede chokolader. Kan også bruges som flot værtindegave eller mandelgave.

Sådan gør du

Søstrene Grene har lavet denne lækre og simple opskrift til hjemmelavet chokolade, som du finder på deres hjemmeside:

1.
Smelt kakaosmør over vandbad. Køl kakaosmørret ned til ca. 27 grader, og tilsæt pulverfarve. Rør godt rundt.

2.
Smelt 2/3 af Deres valgte chokolade i en skål over vandbad. Den smeltede chokolade skal nå en temperatur på ca. 40-45 grader.

3.
Tag skålen op af vandet, og tør den godt af, så der ikke er noget vand på skålen. Kom den resterende chokolade i skålen, og rør godt rundt til alt er smeltet, og temperaturen er 31-32 grader ved brug af mørk chokolade. Bruger De hvid chokolade, skal temperaturen være 29-30 grader og 30-31 grader, hvis De bruger lys chokolade.

4.
Kom chokoladen i en sprøjtepose, og fyld Deres silikoneform 1/3 op. Fordel chokoladen op af kanterne ved at tippe formen til alle sider. Lad chokoladen størkne, og fyld herefter saltet karamel eller lemon curd oven på. Afslut med mere chokolade. Lad chokoladen størkne på køl, inden De tager den ud af formen.

TIP! Pynt en fin glaskrukke med rødt bånd, et julekort og fyldte chokolader, og så har du en lækker og personlig gave. 

De bedste hudprodukter fra City Vest Apoteket

Gaveidé

Red hele familien fra vintertør hud med en lækker creme fra Apoteket. Her finder du bl.a. mærkerne Decubal- og Locobase, som er fremragende produkter mod tør vinterhud. En lækker creme er en skøn gave til f.eks. bedsteforældre, tanter og onkler eller andre familiemedlemmer.

Find det rette produkt på Apoteket i City Vest.

Se godt med nye linser fra Louis Nielsen

Gaven til dig selv

Hvordan ser dit syn ud næste år? Hos Louis Nielsen finder du mange forskellige typer af kontaktlinser, som giver dig lige præcis dén frihed, som du har brug for. Hvad end det er linser til skiferien, til hverdag eller til fest.

Hør mere i din lokale Louis Nielsen i City Vest. 

Find juleoutfittet hos SAMS

Gaveinspiration

Fra business til casual – find det hele i SAMS i City Vest. Her har de alt fra julesweatre til jakkesæt, og det søde personale står altid klar til at give jer den bedste service. Skal du købe en gave? SAMS har et stort udvalg til enhver smag. 

Julen er lige om hjørnet, og derfor også julegaveindkøb. City Vest hjælper dig med at finde de perfekte gave til dine nære. Uanset hvad du vil forkæle dem med, så kan du helt sikkert få hjælp til at finde det i City Vest. Vil du hjælpe et barn med at få en god jul? Læs med her: Gaveidéer til ønsketræet.