Job i City Vest

Er du på udkig efter nye jobmuligheder inden for detailhandel og kundeservice? Måske du søger stilling som salgsassistent, elev eller deltidsmedarbejder? Så læs med her på siden.

 

City Vests mange butikker er løbende på udkig efter nye dygtige medarbejdere, der kan være med til at gøre en forskel og yde ekstraordinær kundeservice. Her på siden finder et kort overblik over ledige stillinger.

Ledige stillinger

Vil du være med til at skabe en vidunderlig shopppingoplevelse for Søstrene Grenes kunder?

Du har nu muligheden for at blive en del af Anna og Claras sanselige verden af klassiske toner, æstetik og hygge.
Til vores butik i City Vest søger vi nu to ungarbejdere, der kan hjælpe os med at komme godt igennem sommeren og efterfølgende være en del af vores team i City Vest. De to nye Søstre skal være fyldt 16 år og gået ud af folkeskolen. 

  • Den ene nye ungarbejder har tid og lyst til at arbejde hen over sommeren og får efterfølgende én hverdagsvagt om ugen +  en vagt hver anden lørdag
  • Den anden nye ungarbejder har også tid og lyst til at arbejede hen over sommeren og får efterfølgende én hverdagsvagt om ugen + en vagt den første søndag i måneden. 

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil bestå af servicering af vores kunder og kassebetjening, hvor du byder alle kunder velkommen med et smil. Du bliver en del af et stærkt team af i alt fire ungarbejdere som alle har masser af gå på mod. 

Din profil
Som person er du smilende, serviceminded og møder altid til tiden. Du har sans for æstetik, og du motiveres af at få butikken til at fremstå indbydende. Du kan godt lide at give vores kunder den bedste afslutning på deres besøg i butikken, så de er glade og er en oplevelse rigere. 

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling, hvis ikke, så er Søstrene Grene det helt rigtige sted at starte dit første job. Vi skal nok klæde dig på med alt det, du har brug for at vide. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Butikschef Lene Jensen på mail: stm9586@grenestore.com

Praktiske oplysninger
Arbejdssted: City Vest, Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. juli. Hvis du har planlagt ferie, så tager vi hensyn til det. 

Vi ser frem til at høre fra dig
Venligst upload din ansøgning med tilhørende CV. Vi afholder samtaler løbende, og forbeholder os derfor retten til at lukke annoncen, når vi har den rette kandidat.

Bemærk venligst, at mailadressen udelukkende skal bruges til spørgsmål til stillingen, og at ansøgningsdokumenter skal uploades via vores rekrutteringssystem.

Send din ansøgning her

Føtex i City Vest er altid på jagt efter nye dygtige medarbejdere på både fuld- og deltid. Skal du med holdet?

Tjek siden her for ledige stillinger: Ledige stillinger

Eller send en uopfordret ansøgning til butikken: Uopfordret ansøgning.

Læs mere om Føtex i City Vest her: Føtex i City Vest.