Jul

Få alt til julen 2020 hos City Vest

Julen nærmer sig med hastige skridt. En tid, der for de fleste er ensbetydende med masser af god mad, dejlige julegaver og gode stunder med familie og venner. Den bedste tid på året. Husk at der er gratis parkering i City Vest, så du kan klare alle dine jule- og gaveindkøb på en gang.

 

Det skal være let at fejre jul i Århus

Julen kan også være præget af travlhed ind imellem al hyggen. Der skal jo købes gaver, bages julesmåkager og laves julemad i den helt store stil. Det kan for mange være en stor mundfuld. Derfor har City Vest gjort det nemt for dig at nå det hele. I Århus shoppingcentret finder nemlig, alt hvad du har brug for til din jul, hvad enten der skal købes mad eller julegaver.


Lav alle dine gaveindkøb et sted

Du har alle de populære butikker med de mest eftertragtede danske og internationale brands samlet under et tag. Uanset om ønskelisterne indeholder lækkert modetøj fra de nyeste kollektioner, flotte smykker, spilkonsoler, de nyeste bestsellere eller populært legetøj til ungerne finder du det hele i City Vest.

 

Køb julemaden mens du shopper

I City Vest finder du hele to supermarkeder foruden en slagter og en fiskehandler. Så er du dækket ind, hvad enten du skal bruge en andesteg/ flæskesteg til den 24. december eller sætter pris på friskfanget fisk, når du serverer sild eller fiskefiletter til julefrokosten.

 

Julen i Aarhus 2020

Julen er en tid, hvor Århus i særdeleshed lever op til sit gamle slogan Smilets By. Når byen fyldes med flotte lys og julepynt inviterer det til god stemning og glade dage.

Men vil du slippe for den voldsomme trængsel og alarm, ligger City Vest heldigvis kun et stenkast fra Århus centrum. Her får du til og med gratis parkering, så du ikke skal tænke på finde en parkeringsplads i midtbyen.

 

Læs mere om gratis parkering i Århus her.