Gavekort - CityVest

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til City Vest – og giv modtageren mulighed for at gå på opdagelse i vores mange butikker.

Gaven der ikke skal byttes

Måske er tiden knap. Måske mangler du en ønskeseddel. Det kan også være, at moster Anna bare selv skal have lov til at gå ud og finde sin gave. Der er masser af gode grunde til at give et gavekort til butikkerne i City Vest.

Gavekortet kan købes i Informationen på Stjernetorvet og kan bruges i de fleste af butikkerne i City Vest. (køb for min. 100 kr. og max. 3.000 kr.)

Gyldighedsperiode

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Hvem står bag kortet

Elektroniske gavekort via Centerforeningen City Vest udstedes og administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af SparNord, der er en af Danmarks ti største banker.

Gavekortet kan anvendes i følgende forretninger

Bog & Idé, Center Mode, Café Stedet, Change, City Vest Apotek, Creme Fraiche, Deichmann, Føtex, Guld & Ure, H&M, Hunkemöller, Imerco, Intersport, Kære Børn, Louis Nielsen, Matas, Neye, Normal, Only, Rolsted Cykler, SAMS, Skoringen, Slagter Stjernholm, Søstrene Grene, Synoptik, Tøjeksperten, Vero Moda og Kop & Kande

Tjek din saldo her

Refundering af gavekort sker KUN mod forevisning af gyldig bon. Der opkræves et gebyr på 25 kr. Gavekort, der HAR været i brug, refunderes IKKE.

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.