Job i City Vest

Her på siden finder du ledige stillinger i City Vest, både i Center Management og i vores butikker. Så hold øje her, hvis du leder efter en fuldtidsstilling, deltidsstilling eller en praktikplads i shoppingcentrets butikker eller drømmer om at arbejde med marketing og kommunikation i City Vest. Vi opdaterer løbende med nye jobopslag.

Ledige stillinger

Praktikant efteråret 2021

Praktikant efteråret 2021

Er du vores nye event- & marketingpraktikant?

Vi søger en praktikant, der har lyst til at være en del af vores hold i efteråret 2021.

Hos City Vest arbejder vi med marketing, kommunikation og inspiration, som bidrager til en god shoppingoplevelse for vores gæster. Målet er at tiltrække kunder til centeret og inspirere vores gæster i form af kreativ kommunikation på diverse digitale platforme samt i forbindelse med events.

Din rolle

City Vest søger en dygtig kommunikationsblæksprutte, der ønsker praktisk erfaring. Du vil som praktikant indgå på lige fod med os andre som en naturlig del af det daglige samarbejde. Dette vil give dig et godt indblik i detail- og marketingbranchen. Dine opgaver vil bestå af en bred vifte af kommunikations- og marketingrelaterede opgaver, så som: kreation og planlægning af indhold til de sociale medier samt vores app, event management, kampagneplanlægning, pressemeddelelser og diverse ad hoc-opgaver.

Om dig

  • Du har en relevant uddannelse, f.eks. indenfor kommunikation, marketing eller event management.
  • Du har en stor passion for sociale medier og events, som bliver dine primære arbejdsområder.
  • Du er kreativ og idérig.
  • Du er ansvarsfuld, kan arbejde selvstændigt, overholde deadlines og har et godt planlægningsgen, da du meget af tiden skal tilrettelægge din egen kalender.
  • Du er arbejdsom og dedikeret til at styrke vores virksomhedsprofil på diverse platforme.

Det praktiske

Praktikperioden forløber fra primo august til ultimo december (eller efter aftale).
Din arbejdsplads bliver hos Center Management i City Vest, Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand.
Arbejdstiden er mellem 30-37 timer om ugen oftest i tidsrummet 8-16. I forbindelse med events kan der få gange også forekomme aften- og weekendarbejde.

Send din ansøgning senest d. 8. marts 2021 til marketingkoordinator Maria Petersen på mape@danskeshoppingcentre.dk
Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende praktikken, kan vi kontaktes på samme mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.