Mere end shopping

Der sker altid noget spændende i City Vest. Derfor finder du familieaktiviteter som børnebilletter og trylleshows side om side med arrangementer som Food Festival og vinsmagning. Se alle de kommende begivenheder herunder.

AKTIVITETER I CITY VEST

Vi elsker Gellerup og Brabrand, og vi vil gerne være med til at gøre en forskel for denne del af Aarhus. Derfor vil vi selvfølgelig også gerne bidrage med at sprede god stemning for alle familier, der bor i Brabrand, Gellerup eller andre steder i Aarhus V.

Det betyder, at vi i City Vest fejrer alle årets begivenheder som jul i City Vest, påske, fastelavn, halloween og alle skolernes ferier. Det gør vi bl.a. med børnebilletter, sæsonaktuelle aktiviteter såsom fastelavn og Halloween og selvfølgelig masser af juleaktiviteter.

I City Vest finder du dog ikke kun aktiviteter for børn. Vi har også workshops for unge og voksne, kundeaftener i butikkerne, stærke Black Friday-tilbud og masser af andre gode tilbud på både bolig, mode, sport og legetøj.

Download City Vest PLUS+ appen og kom først til nyheder, gode tilbud og events. 

INSPIRATION TIL DIT NÆSTE PROJEKT

Hos City Vest finder du altid inspiration til dit næste projekt - uanset om det er en aktivitet med familien, DIY's til hjemmet eller nye madoplevelser.

Her finder du et stort opskriftunivers med opskrifter til alle sæsoner og til store og små, hvis I mangler en sjov aktivitet til køkkenet. Her finder du blandt andet opskrifter til den perfekte picnictur for hele familien i Aarhus.

 

CITY VEST STØTTER LOKALT

For City Vest er det vigtigt, at vi kan hjælpe og støtte op om vores lokalmiljø og gøre noget for alle jer, der bor vest for Aarhus. Derfor har vi gang i en række initiativer i Gellerup og resten af Aarhus, som for eksempel et samarbejde med iværksætterhuset Square One, der hjælper nye iværksættere med at komme i gang.

Det har blandt andet resulteret i en iværksætterkonkurrence, hvor vinderne fik et lokale stillet til rådighed i tre måneder i City Vest. Det har også resulteret i, at vi i City Vest har fået en skrædder, Den Syriske Skrædder, som har ansat endnu en skrædder for at følge med i den store efterspørgsel.

 

FIND VEJ TIL CITY VEST I AARHUS

City Vest ligger placeret lige i hjertet af Brabrand og Gellerup i den vestlige del af Aarhus. Det er derfor nemt at komme til i bil. Det gælder både for dig, der bor i centrum af Aarhus, dig fra Aarhus Nord, og dig der kommer fra motorvejen og kører ind mod Aarhus C ad Silkeborgvej. Det ligger nemlig placeret lige ud til Ringvejen og Silkeborgvej.

Er du i bil, kan du nemt finde en gratis parkeringsplads. Vi har nemlig mere end 1.500 gratis parkeringspladser lige ved City Vest. Læs mere om gratis parkering i City Vest her.

Kommer du med bus fra Aarhus Centrum, kan du også stå af på Silkeborgvej lige udenfor City Vest. Er du på cykel fra Brabrand eller Gellerup, finder du selvfølgelig også gode muligheder for cykelparkering. Find vej til City Vest her.