14. oktober. - 22. oktober

Centertorvet

Føj til kalender

Græskar, slim, ansigtsmaling og meget mere i efterårsferien

Efterårsferien i City Vest bliver (u)hyggelig med sjov og kreative workshops for hele familien!

(U)HYGGE FOR ALLE ALDRE
I City Vest elsker vi lokalt nærvær og at skabe gode oplevelser for familier og børn i alle aldre. Derfor kan du hele ugen få kvalitetstid med dit barn til en eller flere af vores kreative børneworkshops. Vi har et blandet udvalg af workshops, og det hele er gratis!

GRÆSKAR-WORKSHOP
Lørdag den 15/10 og onsdag den 19/10
Begge dage fra kl. 11-15

MASKE-WORKSHOP
Mandag den 17/10 - torsdag den 20/10
Alle dage fra 11-16

SLIM-WORKSHOP
Fredag den 21/10 - lørdag den 22/10
Begge dage fra 11-16

Alle workshops foregår på Centertorvet. Bemærk at der er begrænsede materialer og pladser til hver workshop, så kom i god tid!

BLIV MALET SOM ET MONSTER
Kom til ansigtsmaling og bliv malet som et uhyggeligt monster!
Torsdag 20/10 kl. 11-15

GÅ PÅ JAGT MED FERIEBILLETTEN
Fredag den 14/10 - lørdag den 22/10
Traditionen tro kan du købe en sjov feriebillet i City Vest.
På efterårets feriebillet får du lækre gaver fra Café Norr, Intersport, Søstrene Grene, Føtex, Bog & Idé, Normal, Creme Fraiche og Center Mode.
Derudover får du også -50% rabat på 1 entrébillet til Eventpark Aarhus! Rabatten gælder for 1 person per billet og kan ikke kombineres med andre tilbud. Skal indløses senest hos Eventpark Aarhus senest den 31 december 2022.
Billetten koster 60 kr. og har en værdi af 157 kr. Med City Vest PLUS+ appen sparer du 10 kr. på billetten*
*kan maks. indløses 2 gange per bruger.

Kom ind i varmen i dit lokalcenter City Vest og hold (u)hyggelig efterårsferie med os i vores hyggelige center!
Ses vi?


Skolernes efterårsferie er lang, hvis man ikke har fået lagt planer. Børnene skal aktiveres og det er ikke altid lige let at finde på hvad man skal lave. Vejret i efterårsferien passer sjældent til, at man kan planlægge en masse udendørs aktiviteter. Vi sørger for at der er masser af sjove events, super tilbud og gode muligheder for at vinde fede præmier. Der er altså gode muligheder for at tilbringe en hyggelig dag vores center.

Aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien ligger i uge 42 fra midten af oktober. Det er typisk på dette tidspunkt at nætterne bliver lange og man skifter shortsene ud med tæpper og varm kakao. I City Vest har vi masser af efterårsferiehygge og vi vil gerne have dig med!

 

Vi har flere sjove aktiviteter og oplevelser i centret i efterårsferien. Du kan tjekke vores oplevelses side, hvor du kan se en oversigt over alle de kommende oplevelser i vores center. Her er både oplevelser til efterårsferien og resten af året.

 

Har du svært ved at komme i rigtigt efterårsferiehumør? Så har vi masser af inspiration til at sætte dig i den rigtige stemning. På vores inspirations side kan du læse om alle efterårets nye tendenser indenfor opskrifter, mode, indretning og meget mere!

 

Vil du have adgang til endnu mere efterårsferie sjov, deltage i konkurrencer, få rabatter og meget mere? Så kan du downloade City Vest appen PLUS+, der giver adgang til masser af eksklusive fordele.

Efterårsshopping i City Vest

Vinteren nærmer sig, vejret bliver koldere, og vinden bliver kraftigere. Det betyder at det er ved at være tid til, at forny efterårsgarderoben med en masse flotte og varme items. Måske er de gamle vinterstøvler blevet hullede eller måske trænger du bare til at forkæle dig selv lidt.

På vores side, tilbud og nyheder, kan du følge med i alle vores fede butikkers tilbud og nye items. Siden bliver hele tiden opdateret, så der er altid god grund til at tjekke den ud.

Trænger du til en pause fra din efterårsferie shopping, kan du forny din energi med et lækkert måltid mad på Café Norr.

Du kan også tage et smut forbi BARe VIN, hvor du kan få professionel rådgivning til hvilken vin, spiritus eller drink der passer bedst til din efterårsferie fest.

Vi ses i City Vest til en fantastisk efterårsferie for både store og små.