Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Jul

Jul i City Vest

Juletiden i City Vest er altid noget særligt. Der er pyntet op overalt i centret og i butikkerne, og den gode (jule)stemning er ikke til at undgå. December er den perfekte mulighed for at tage en shoppetur i det hyggelige shoppingcenter i Brabrand i den vestlige del af Aarhus. Der sker altid noget i City Vest, og julen er ingen undtagelse. Kom forbi til masser af spændende tilbud, sjove events og oplevelser for både børn og voksne.

I butikkerne i City Vest står det altid venlige personale klar med inspiration, rådgivning og gode tilbud til dig. Du kan også sagtens tage familien eller vennerne med på shopping i City Vest. Er du på udkig efter lækre strikbluser, gode bøger, gaveidéer, eller lidt godt til ganen? Alle dine behov vil blive mødt, hvis du kigger forbi City Vest i julen.

Events, inspiration og tilbud

 

I City Vest vil vi gerne give dig en 360 graders oplevelse, når du kigger forbi centret. Det betyder, at der vil være oplevelser fra alle sider; det er ikke kun vores butikker, der forkæler dig med inspiration, tilbud og konkurrencer, centret afholder også masser af sjove events i juletiden. Her er oplevelser, sjov og læring for de mindste, men også masser af aktivitet og hygge for de voksne.

 

Inde på vores oplevelsesside kan du få et overblik over alle de aktiviteter og events, der sker i løbet af året – både i forbindelse med julen og dagene uden for højtiden. Hvis du klikker på vores side med Inspiration, finder du gode idéer til madlavning, værtindegaver samt DIYs og tips til garderoben og boligindretningen.

 

Vil du have det hele lige ved hånden? Download vores City Vest PLUS+ app på din smartphone og få adgang til endnu flere eksklusive tilbud, events og spændende nyheder. Desuden får du point hver gang du besøger centret; dem kan du bruge i vores præmieshop og modtage gaver fra centret butikker.

Åbningstider i julen

 

Der er mange helligdage omkring julen, og det er så ærgerligt at gå forgæves. Du kan altid tjekke vores åbningstider her, så du er sikker på ikke at misse dem. Jul i City Vest er en god mulighed for at få klaret den helt store juleshopping og få det hele med hjem. Vi har også masser af parkeringspladser og gratis parkering hele dagen. Så tag familien eller veninderne underarmen og kom til jul i City Vest.

 

Start shoppeturen hos Frellsen med en lækker flødebolle, som smager lidt af jul. Tag så en runde i de spændende butikker og oplev den gode service – og få alle gaverne i hus. Slut shoppeturen af med et besøg i vincaféen hos BARe VIN, der altid står klar med en åben flaske med dejlig vin, man kan smage på.

 

Vi ses til jul i City Vest.