08. november - 23. december

Føj til kalender

Kom til julehygge i City Vest

City Vest har alt til din jul - tæt på dig.

Julen er hjerternes fest, men det er også ofte en hektisk tid for mange. Især for dem der både står for juleindkøb og -gaver til hele familien og omgangskredsen. Derfor gør vi julen hyggelig i City Vest, hvor vi både pynter op med et stort juletorv, laver gratis aktiviteter for børnene og har et godt udvalg af butikker til alle indkøbene - alt sammen med gratis parkering og længe åbent! Her på siden får du et overblik over nogle af de ting, du kan opleve i City Vest i julen.

PROGRAM:

Juletorv med kælkebakke - 8. november-23. december
Tag dit barn med i centret og lad dem prøve på den fine kælkebakke og opleve når snekanonen "antændes" på Centertorvet. Ved siden af kælkebakken står en hyggelig juleudstilling med mekaniske dukker og masser af "sne". I kan også sætte jer i julemandens stol og snuppe et billede til årets julekort. Det flotte islandskab er i centret helt frem til jul.

Ønsketræ - 9. november - 14. december
I City Vest har vi et ønske om, at alle børn skal have en god jul. Det gælder også de børn, som ikke har samme forudsætninger, som så mange andre børn i landet. Derfor får City Vest igen i år et fint juletræ i centeret, som vi kalder Ønsketræet. På træet hænger der julekugler med navne og aldre på børn, som du kan købe en gave til. Aflever gaven i Informationen senest 14. december.
Læs mere her

Juleklip - 19. november, 10.-11. og 17.-18. december
Elsker du også julepynt? Tag dit barn med til hyggelig juleklip i City Vest. Her vil en dygtig medarbejder hjælpe børn og voksne med at lave fine juleklip til pynt på værelset, i skolen eller måske på juletræet. Det foregår på plan 3 ved siden af Søstrene Grene fra kl. 11-16.

Besøg æbleskivehuset - 2. og 9. december
Smag på lækre æbleskiver fredag den 2. og fredag den 9. december. Det sker på pladsen ved siden af Søstrene Grene fra kl. 15-19 (4x45 min.).

Mød julemanden - 3.-4., 10.-11., 17-18. december
Glæd dig! Traditionen tro lægger julemanden vejen forbi City Vest, hvor han er klar til at hilse på alle julens søde børn.
Julemanden besøger City Vest alle lørdage og søndage i december op til jul. Du kan møde ham den 3.-4. december, den 10.-11. december og den 17.-18. december fra kl. 11:00 - 14:00. Find ham på Centertorvet ved det store islandskab. Han deler små slikposer ud til alle de søde børn, og spørger du pænt, kan du også få et hyggeligt julefoto med julemanden.

Ansigtsmaling - 3. og 10. december
Vi får endnu engang besøg af Glimmermarie, som laver den flotteste ansigtsmaling. Hun finder penslerne frem i City Vest den 3. og den 10. december fra kl. 11-15. Det foregår på pladsen ved siden af Søstrene Grene på plan 3.

Lav julekugler i Foam Clay - 4. december
Tag børnene med i centret søndag den 4. december hvor de kan lave deres helt egne og unikke julekugler med Foam Clay. Der sker på pladsen ved siden af Søstrene Grene fra kl. 11-15.

Live juleorkester - 2., 10. og 17. december
Julemusikken kommer også til at spille i City Vest. Vi får besøg af orkestret YoungBrass, som spiller julen i gang udenfor indgang 1 ved Café Norr. Kom I ordentlig julestemning med orkestermusikken. YoungBrass spiller fredag d. 2. december fra kl. 17-19, lørdag den 10. december fra kl. 13-15 og lørdag den 17. december fra kl. 13-15.
Læs mere om YoungBrass her

Honninghjerte workshop - 17. december
Lørdag den 17. december kan I dekorere jeres helt eget honninghjerte i glasur og få det med hjem. Det foregår på pladsen ved siden af Søstrene Grene fra kl. 11-15.

Julestemning
Vi sparer på strømmen i år - men ikke på julehyggen! Det betyder, at vi ikke sætter udendørsbelysning op denne jul, men vi tænder julelysene indvendigt fra om eftermiddagen. De fine lysgardiner vil derfor pynte i gangene og omkring de to torve frem til jul.