Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Påskeferie

Påskeferie i City Vest

Ah forår! Sol, blomster og fuglekvidder – hvor har vi savnet det! Årstiden er også en påmindelse om, at påsken snart er over os. Heldigvis har vi masser af gode idéer til, hvad påsken kan gå med. Der er altid noget at opleve i City Vest i påsken. Både for dig, familien og vennerne.

Aktiviteter i påsken

 

Hvad skal vi lave i påsken? Hvis du også er bidt af påske-feberen og har brug for en aktivitet, er du kommet til det rette sted. Påsken i City Vest byder altid på lidt af hvert. Om du søger store rabatter og fantastiske tilbud, hyggelige smagsoplevelser eller en aktivitet for børnene, så er City Vest stedet!

 

Påskeferien i City Vest kan blive lige det, I ønsker jer. Tag på shoppetur og få styr på både mad og tøj til påskefrokosten, eller hvad med at tjekke siden med oplevelser og se, om ikke der skulle være planlagt en aktivitet for familiens mindste.

 

I Føtex har de et lækkert udvalg af lækre påskeæg, og i Center Mode vil de rigtig gerne hjælpe dig med at finde det helt perfekte outfit til påskens fester. Skal du være lidt mere aktiv i påskedagene, så kig forbi hos Intersport.

Åbningstider i påsken

 

Påsken er velkendt for sine sammenhængende helligdage. Det betyder også, at der i påsken vil være særlige åbningstider for centret. Her kan du altid se de aktuelle åbningstider for City Vest samt dagligvareforretninger og specialbutikker – også for påsken.