Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Kom til Black Friday hvor vi holder åbent helt til kl. 21

BLACK FRIDAY
Fredag den 25. november får du ekstra god tid til shopping i City Vest - vi har nemlig åbent helt til kl. 21:00!

Kommer du til Black Friday i City Vest får du en ekstra særlig oplevelse og hyggelig fredag aften. Hos os er der god plads og god tid til tilbudsshopping, og hvis du handler lokalt hos os, får du endda mulighed for at spise og hygge med hele familien i centret helt gratis.

PROGRAM FOR BLACK FRIDAY

? Åbning: Kl. 10.00 åbner alle centrets butikker, og du kan begynde din tilbudsshopping (Psst... Føtex åbner allerede kl. 07.00 og Lidl allerede kl. 08.00).

? Spis sammen med familien: Operation 8 kommer forbi City Vest og serverer lækre Habibi Hotdogs fra kl. 17.00-20.00. Det er ganske gratis og der er én hotdog per person (så længe lager haves).

? Hygge for børn: Ved siden af Operation 8 står vi klar med en lille donut-bod, hvor du sammen med dit barn kan pynte en sød donut og spise den til dessert. Det er fra kl. 16.00-20.00.

? Stemningsfuld livemusik: Nyd maden og stemningen når Simon Bang spiller hele aftenen fra kl. 17.00-20.00. Simon Bang er singer-songwriter, der har stort fokus på et teknisk guitarspil, med god melodi, akkordrundgang, dynamik og perkussion, samtidigt med en velkonstrueret og gribende vokal. Dette skaber en atmosfære i hvert enkel sang - et lille univers. En blanding af dansk og engelsk popmusik fra Sæby, med højt fokus på dejlige melodier og flotte guitar stykker.

Nyd maden og musikken ved en af de opstillede borde på pladsen ved siden af Søstrene Grene på plan 3.
Det hele er gratis, og man kan få én gratis hotdog og donut per person. Der er begrænset antal så kom gerne i god tid.

? Lukketid: Kl. 21.00 lukker butikkerne og siger tak for endnu et år med Black Friday.