Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Smagedage

Hver anden torsdag, fredag og lørdag henover efteråret kan du komme til smagedage hos BARe VIN i City Vest. BARe VIN er din lokale vinforhandler i Brabrand og hele sortimentet er nøje udvalgt af de dygtige butiksejere. Kom og smag på de nøje udvalgte druer i butikken. Foretrækker du også at smage på vinen, inden du køber? Så har BARe VIN heldigvis sat endnu flere smagedage i kalenderen*:

10.-12. november: Smag på portvine. BARe VIN får et nyt portvinshus ind i butikken. Kom og smag forskellige portvine, og hør om huset.

17. november: Boujolais Frigivelse! Dagen hvor traditionen tro årets helt friske, unge Boujolais vin frigives. Køb et glas og nyd den i butikken eller køb en flaske med hjem.

24.-26. november: Smagedage til den søde tand. Butikken finder forskellige vine frem, der alle har det til fælles de taler til den søde tand.

*Vi tager forbehold for ændringer.

Kom forbi BARe VIN i efteråret og smag på de mange lækkerier.
BARe VIN er Brabrands lokale vinbutik og vinbar. Butikken har et stort og spændende udvalg af ikke bare vin, men også chokolade, øl og spiritus. Inden for vin har butikken et bredt udvalg af farver, druer og smage. Smag, det er det vigtigste for BARe VIN.