04. juni

09:00 - 10:00

Parkeringspladsen v. Indgang 3

Dette event er for PLUS+ medlemmer. Bliv medlem ved at trykke på person ikonet øverst på hjemmesiden. Tilmelding til eventet foregår i appen

Føj til kalender

Sommertræning med Fitness World og City Vest

Hop med til gratis sommertræning med Fitness World og City Vest.
Vi lover sved på panden hver lørdag kl. 9-10, hvor du har mulighed for at deltage i udendørs træning sammen med de friske trænere fra Fitness World. Trænerne har deres daglige gang inde i træningscentret i City Vest, men nu kan du med City Vest PLUS+ gratis deltage i en effektiv træning på parkeringspladsen foran Indgang 3 ved siden af OK tanken.

Medbring selv måtte og vandflaske.

Dette event er for PLUS+ medlemmer - Opret dig gratis i appen eller via vores hjemmeside. Tilmelding til eventet foregår i appen.

Om træningen:
Når du deltager i træningen, kan du altid forvente en god energi og masser af højt humør. Du får sved på panden og styrket hele kroppen med en cirkeltræning-inspireret træningsform, der tager udgangspunkt i egen kropsvægt. Du vil blive udfordret på både styrke og kondition på netop dit niveau; der er altid alternativer klar, hvis øvelserne bliver for hårde eller hvis du har brug for en ekstra udfordring.