Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Strik & Drik

Kan du lide at strikke, en god snak og vin? Så er det her arrangementet for dig.

Imens vi sidder med vores strikketøj smager vi os vej igennem 3 glas vin. Til hver vin vil der blive fortalt om vinen og givet fif til hvordan vi er ser, smager og dufter vinen.

Imellem vinene vil der være god tid til at snakke, udveksle strikke fif, opskrifter mm.

Pris: 100,- inklusiv 3 glas vin og hygge

Sted: Det forgår i den hyggelige butik og vincafe i City Vest.

Strik & Drik hos BARe VIN i City Vest

 

Kan du lide at strikke, og elsker du en god snak? Tilføj vin og du har den mest hyggelig aften! Det har de også opdaget hos vincaféen BARe VIN i City Vest, som flere gange årligt arrangerer Strik & Drik i butikken.

 

Tag dit strikketøj med til en aften med latter, god stemning og dejlige vine. Kom alene eller sammen med én, der også vil elske Strik & Drik.

Alle kan være med

– det er garn-teret!

 

Til Strik & Drik betyder det ikke noget, om du er nybegynder eller strikkebogsforfatter. Imens vi sidder med strikketøjet, smager vi os gennem tre forskellige vine. Til hvert glas fortælles der om vinen, og du bliver guidet i hvor vi ser, dufter og smager vinen.

 

Vi elsker at få gæster i vincaféen hos BARe VIN, og der er altid en flaske åben til at smage. Om du leder efter den perfekte vin til maden, skal bruge en flot gave til værten eller have en sjov oplevelse eller historie med til festen, så er BARe VIN stedet.