Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Udsalg

Sommerudsalget er startet!Velkommen til udsalg i City Vest, hvor alle vores butikker har fundet deres allerbedste tilbud frem til vores kære gæster. Vi holder udsalg flere gange om året. Udsalgsdagene er den perfekte mulighed for at tage en shoppetur i det hyggeligste shoppingcenter i Brabrand i Aarhus. Kom forbi og oplev masser af fantastiske tilbud, sjove events og oplevelser for både store og små.Vi har et godt udvalg af butikker og spisesteder i City Vest. De står alle sammen klar med gode og helt eksklusive tilbud til dig, din familie og dine venner. Er du på udkig efter nye bukser, en ny smartphone eller er du bare vild med en god udsalgsjagt? Så er der rigtigt god grund til at kigge forbi City Vest, når vi holder udsalgsdage.

Events og tilbud

I City Vest er det ikke kun vores butikker og restauranter, der forkæler dig med tilbud og konkurrencer. Centret afholder også masser af sjove events i forbindelse med vores udsalgsdage. Her er events og oplevelser til de mindste, men der er også masser af sjov og hygge til de voksne.

 

Inde på vores oplevelsesside kan du finde alle de oplevelser og events, som vi afholder i løbet af året – både i forbindelse med tilbudsdage og helt normale dage. Du kan også tjekke vores side ud med tilbud og nyheder. Her kan du finde mange af de eksklusive tilbud som vores butikker finder frem, når der er udsalg i City Vest.

 

Vil du have endnu mere ud af udsalgsdagene, så kan du downloade vores app på din smartphone. Den hedder City Vest PLUS+ og giver adgang til endnu flere eksklusive tilbud og spændende nyheder. Desuden får du point hver gang du besøger centret som du kan bruge i vores butikker og restauranter.

Åbningstider i udsalgsdagene

Åbningstiderne til de forskellige udsalg svinger. Du kan tjekke vores åbningstider her, så du er sikker på at du ikke misser dem. Udsalg i City Vest er en god mulighed for at gå på den helt store shoppetur i vores mange spændende specialbutikker. Tag familien, kæresten eller vennerne under armen og tag på tilbudsjagt i vores hyggelige center.

Du kan eventuelt starte din shoppetur med en lækker frokost på Café Norr. Du kunne også slutte besøget af med et besøg i BARe VIN, der altid står klar med et glas fantastisk vin.

Vi har altid 1.500 gratis parkeringspladser klar til vores søde kunder, så du har god mulighed for at finde parkering tæt på centret. Har du svært ved at finde os, så se her hvordan du skal finde os.