01. november - 31. december

10:00 - 19:00

I lokalet ved siden af Center Mode

Føj til kalender

Tag en 'walk down memory lane' i vores udstilling

I anledning af City Vests 50-års fødselsdag har vi taget et tilbagekig på nogle af de mange gode fælles oplevelser, der har udspillet sig i centret gennem årene. Det er blevet til en lille udstilling, som kan opleves i lokalet ved siden af Center Mode fra den 1. november.

Udstillingen skildrer lokale historier og gode minder helt tilbage fra 70’erne og til i dag. Her er lavet ti flotte portrætter af personer, som har en særlig tilknytning til City Vest. Blandt andet kan du læse historien om centervagten, Bent, og butikschefen i Matas, Lisbeth, som dansede med hinanden til en personale fest for over 20 år siden - og i dag er de gift.

Udstillingen rummer også en stor fotokollage med billeder, artikler og annoncer fra de sidste 50 år. Måske du kan spotte nogen, du kender?

Der er også en stor præmie på spil i udstillingen - prøv vores quiz og vær med i konkurrencen om et hotel- og kroophold. Alt du skal gøre, er, at sende en sms og svare rigtigt på 4 spørgsmål (pssst... du finder svarene i portrætterne!). Lige ved siden af quizzen kan du blive 'medskaber' af udstillingen ved at sætte et City Vest-klistermærke på væggen.

Udstillingen er åben alle dage i butikkernes åbningstid fra den 1. november til den 31. december.