Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Vinterferie

Når der er vinterferie, sker der altid lidt ekstra i City Vest. Det gælder både for store og for små. Du kan komme alene og gå på inspirationstur blandt de nye flotte sæsonvarer eller nyde godt af de gode tilbud i centrets butikker. Eller du kan tage venner med og spise dejlig mad hos Café Norr. Med familien kan det kun blive en sjov vinterferie i City Vest. Tjek vores side med oplevelser (link) og gå læg en plan for den sjoveste vinterferie for hele familien!

For de store

Det skal være hyggeligt at besøge City Vest, og der er altid noget for enhver smag. Gå på opdagelse i centrets butikker, find nyt til garderoben og oplev den gode service. I vinterferien vil du møde store rabatter og gode tilbud i flere af centrets butikker, så der er stor chance for at komme hjem med noget nyt. Apropos chance, så kan du i vores City Vest PLUS+ app altid få nyt om sæsonens modetendenser, deltage i konkurrencer og hapse gode præmier.

 

I City Vest i vinterferien er der oplevelser, sjov og læring for de mindste, men også masesr af aktivitet og hygge for de voksne.

 

Mangler du en hyggelig aktivitet til vinterferien? Giv dig i kast med en ny skill og prøv en af vores mange forskellige DIYs.

For de små

City Vest arrangerer vinterferie til børn i alle aldre! Det betyder, at der vil være oplevelser, som de fleste børn vil elske at være en del af – på afstand eller på nært hold.

 

En tur i City Vest i vinterferien byder på lidt af hvert. Du vil møde børnebilletter, forskellige events og sjov underholdning samt gode tilbud og spændende nye oplevelser. Inde på vores oplevelsesside kan du få et overblik over alle de aktiviteter og events, der sker i løbet af året – både i forbindelse med vinterferien og dagene uden for perioden. 

 

Parkering i City Vest

I City Vest finder du altid gratis parkering. Vi gør det nemt, hurtigt og bekvemt for dig og din familie, når I tager på shoppingtur i City Vest - Vælg frit mellem 1.500 parkeringspladser.