De bedste tapasdesserter med ost, melon og flan | City Vest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag Open By Night10:00 – 21:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Tapasdesserter: ost, melon og flan

Tapasdesserter: ost, melon og flan

Alle opskrifter er til 4 pers.

Spanske oste med honningsyltede hasselnødder
3 spanske oste
Honningsyltede hasselnødder fra Mundus

 

Melonsuppe med tonic, mynte og rucola
Saften af 1 honningmelon
2 dl tonicvand
20 blade finthakket mynte
En håndfuld finthakket rucola

Det hele blendes og serveres iskoldt med masser af isterninger.

 

Flan catalana
200 g. sukker
4 æggeblommer
1 kanelstang (den cremede aroma er vigtig for retten)
Strimlet skal af ½ usprøjtet citron
25 g. Maizena/majsstivelse
½ liter økologisk sødmælk

Pisk æggeblommerne med 150 g. sukker i en gryde, til det skummer. Tilsæt kanelstang og citronskal, og hæld mælken i. Opvarm cremen, mens du rører konstant, indtil den begynder at tykne. Den må ikke koge. Tag gryden af varmen, fjern kanelstangen og fordel cremen i fire ildfaste dessertskåle.

Lad det afkøle og sæt skålene i køleskabet.

Lige inden servering: Drys resten af sukkeret over og sæt skålene i ovnen under en forvarmet grill, til sukkeret begynder at karamellisere.

Server retten straks.

 

Mangler du en god forret? Prøv City Vests Tapasforretter med skinke, rogn og dadler