Lækre tapasforretter med skinke, rogn og dadler | City Vest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Tapasforretter: skinke, rogn og dadler

Tapasforretter: skinke, rogn og dadler

Alle retter er til 4 pers.

Tørret skinke med æblechutney og revet manchego
8 skiver af slagterens tørrede skinke
1 glas æblechutney fra slagteren
100 g. manchego

Server skinken med revet ost og æblechutney.

 

Stegt brød med stenbidderrogn og rørt dilddressing
8 stykker brød
200 g. stenbiderrogn fra fiskehandleren

Dressing:
2 dl creme fraiche, gerne økologisk
Rigeligt med dild
Salt og peber
Saften af en halv citron
Saften af en lime
½ finthakket rødløg

Rør dressingen sammen. Vent med at tilsætte rødløg til servering, da det afgiver farve. Brødet steges på en pande i lidt raps- eller olivenolie og anrettes med rogn og dressing. Brødet må gerne være lunt og resten koldt. Pyntes med frisk dild og kværnet, sort peber.

 

Økologiske dadler rullet i bacon
8 økologiske tørrede dadler
8 skiver god, skiveskåret bacon

Dadlerne rulles i bacon og steges sprøde og mørke på panden i en smule olie. Spises straks. Kan serveres med lidt god hvidløgsmayo: Bland en god mayo med knust hvidløg og citronsaft og smag evt. til med cayennepeber.

 

Prøv også opskriften Tapasdesserter: ost, melon og flan