Tartar med vagtelæg og peberrodsost - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Tartar med vagtelæg og peberrodsost

Her er temperaturen i retten vigtig – kombinationen af et blødkogt æg og friskrevet peberrod er fantastisk. Der er masser af kontraster i denne ret. Det hele afsluttes med en stærk, bitter reduceret kaffe.

Hak kødet ultra-fint og bland fintsnittet salvie (snittet på langs uden stængel), kapers, æggeblommer, salt og peber.

Bland revet peberrod, rygeost og snaps og smag til med salt og peber.

Lav en espresso og lad den koge ned med 1 tsk. honning til den er cremet og brug dette som dressing til retten.

Ingredienser

200 g oksemørbrad
2 æggeblommer
4 blade salvie
100 g økologisk rygeost
2 spsk. fintrevet frisk peberrod
1 cl snaps
1 spsk gode kapers
Salt, gerne røget
Peber
8 vagtelæg – kogt i 2 minutter og herefter afkølet
1 dl reduceret kaffe