Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde kiks - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
LÆSER

Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde ...

Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde kiks

Rygeost, rødløg, purløg (gem lidt til pynt) og citronsaft blandes, smages til med salt og peber og anrettes på kiksene.

Radiser, de kogte jomfruhummerhaler og den stegte torsk anrettes sirligt, og der pyntes med brøndkarse og purløg vendt med vinaigrette.

Det er vigtigt, at alle ingredienserne er kølige – ca. 5 grader.

Ingredienser

Til 4 pers.

200 gr. torskefilet uden ben

6 jomfruhummerhaler til pynt (kogt i ca. 6 min.)

2 bundter brøndkarse

Tynde strimler bladselleri

200 gr. rygeost

Lidt citronsaft

10 radiser

2 spsk. vinaigrette

3 spsk. fintsnittet purløg

1 finthakket lille rødløg

2-3 små, sprøde kiks til hver person

Salt og peber