Andesylte med friske urter og rødvins braiserede perleløg - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag Lørdag10:00 – 19:00
søndag Søndag10:00 – 19:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
LÆSER

Andesylte med friske urter og rødvins braiserede p...

Andesylte med friske urter og rødvins braiserede perleløg

Andesylte
Sådan gør du:
_
Kom andelårene i en gryde sammen med peberkorn, løg, gulerødder, timian, laurbærblade, salt og andefedt og hæld vand på, så det dækker. Kog anden nænsomt i ca. 3 timer. Si væsken fra og gem den.
_
Pluk kødet fint, mens anden stadig er lun. Bland kødet med ca. 2. dl af væsken, til det får en sammenhængende konsistens. Smag til med salt og peber.
_
Kom riletten i en egnet form, og lad den blive helt kold. Løgene brunes blidt i lidt smør. Derefter koges de ind i ca. 1 dl. rødvin til gryden er tør.

Ingredienser

 

Til 4 pers.

  • 4 andelår
  • 10 peberkorn
  • 2 små løg
  • 3 gulerødder
  • 1 kvist timian
  • 5 laurbærblade
  • 1 spsk salt
  • 2 dl andefedt
  • 5 – 8 dl vand
  • 20 små syltede løg
  • Lidt rødvin