Opskrift: Sønderjysk julekål til din julefrokost - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag Lørdag10:00 – 19:00
søndag Søndag10:00 – 19:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
LÆSER

Sønderjysk julekål

Sønderjysk julekål

julekål

Sådan gør du:

Kålstykkerne koges godt møre i letsaltet vand i ca. 1 time. Stil det køligt i en sigte til næste dag. Det er meget vigtigt, at alt vandet kommer fra.
_
Hak kålen ekstremt fint. Smelt smørret i en gryde, det må ikke brunes, og tilsæt kål. Lad det lige svitse lidt, og tilsæt så fløden. Herefter skal det småkoge på komfuret ved svag varme i ca. en time til det tykner. Husk at smage til med krydderier!

Ingredienser

1 kg hvidkål
3 tsk salt pr. liter vand
Ca. 2 dl piskefløde
100 g smør
Salt, peber og lidt revet muskatnød