Opskrift: Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag Lørdag10:00 – 19:00
søndag Søndag10:00 – 19:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
LÆSER

Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål

Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål

oksemørbrad

Sådan gør du:

Syrlig rådkål:
_
Snit et halvt rødkål hysterisk fint og lad det falde sammen i gryden i lidt smør. Tilsæt vand, salt, hele peberkorn samt saften fra 1 citron og fra 1 appelsin. Når det er helt smattet ud, tilsættes en smule balsamisk eddike, så den syrlige smag træder frem.
_
Oksemørbrad:
_
Steg en tyk skive mørbrad (ca. 3 cm) på en rygende varm pande i olie. Tilsæt en lille klat smør, når bøffen er næsten færdig stegt og krydr tilsidst med salt og peber (Brug rigeligt). Deglassér panden med en kraftig juleøl, rosmarin og 1 knust hvidløg. Når dette er kogt næsten ind, puttes en lille klat smør på panden og jævner den saft, der ligger.

Ingredienser

Oksemørbrad med julebryg:
Oksemørbrad
Kraftig juleøl
Rosmarin
1 knust hvidløg
Lidt smør
Salt og peber

Syrlig rødkål:
Et halvt rødkål
1 dl. vand
Hele peberkorn
1 citron
1 appelsin
Balsamisk eddike
Lidt smør