Torsk med pesto og sauterede grøntsager
Fremgangsmåde
Læg rognen i friskt, koldt vand, tag hinden af og skær i skiver.
Skær torskefileterne i skiver à 150 gr. og læg dem i et ovnfast fad. Smør 2 tsk. persille- eller basilikumspesto på hvert stykke. Krydres med salt og peber. Ovnsteges ved 200 grader i 10-12 min. til fisken er hvid og fast.
Varm panden op med smør eller olie og sauter majroerne i 4 min. Tilsæt spidskål og strimler af peberfrugt, og sauter yderligere i et par minutter. Krydres med salt, peber og friskhakket persille eller basilikum.
Anret torskefilleterne med skiver af torskerogn på bund af sauterede grøntsager.
Tip:
Få fiskehandleren Gelfisk i City Vest til at tage ben ud af torskefileten. Opskriften kan også laves uden den friske torskerogn.
Prøv eventuelt at pynte med frisk stenbiderrogn, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det.
Tip til børn:
Varm børnenes favorit tomatsauce og server med pasta til.
Prøv også vores: Torsk med brøndkarse, rygeost og radise på sprøde kiks