Praktisk information

Her finder du praktisk information om bl.a. Informationen, wi-fi, handicapfaciliteter, puslerum mm.

I Informationen på Centertorvet kan du altid henvende dig. Vi gør netop din indkøbstur i City Vest til en god oplevelse. Vi guider dig rundt i centret, efterlyser forsvundne familiemedlemmer, oplyser om aktiviteter, åbningstider og meget andet.

I samme lokale som Informationen finder du også GLS pakkeshop.

I Informationen kan du:

Købe elektronisk gavekort
Låne en kørestol
Låne en klapvogn

Åbningstider

Hverdage kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-16.00
1. søndag i måneden kl. 10.00-15.00

Kontakt

Tlf.: 86 25 36 88

Trygt og venligt

Der er handicap p-pladser ved alle indgange og ekstra døre, så du ikke behøver bruge svingdørene. Derudover har vi rullende fortorv på Centertorvet og elevatorer på alle plan, så både indkøbsvogne, rullestole og barnevogne kan komme rundt i hele centret.

I Informationen på Centertorvet kan du låne en kørestol under dit ophold i City Vest, og handicaptoiletterne finder du under Centertorvet og på parterre-etagen under Madtorvet.

Trygheden er også i top

Det er sikkert at handle i City Vest, der er overvåget døgnets 24 timer. Servicevagter fra G4S kender centret ud og ind og hjælper dig gerne med at få en positiv indkøbsoplevelse i City Vest. Dine børn kan også færdes trygt i hele centret, så du behøver ikke have et øje på hver finger. Der er ingen cyklister eller andre farer for dine børn.

I City Vest er der gratis, trådløst internet til alle vores kunder. Har du en smartphone, PC eller iPad kan du gå på nettet i åbningstiden, kvit og frit. Så kan du tjekke mails, opdatere status og hente seneste nyt.

Prøv det, når du besøger City Vest. Vi glæder os til at forbinde den personlige service med de uendelige muligheder i cyberspace.

City Vest er opført i 1972 og ejes af Danske Shoppingcentre P/S.

Etablering af butik

Centret er løbende blevet moderniseret og udvidet, senest i 2010 med et helt nyt indgangsparti ud mod Silkeborgvej. Centret fremstår som et fuldt moderne center og besøges hvert år af 3.000.000 kunder.

Danske shoppingcentre P/S driver City Vest, og ønsker du at høre om mulighederne for at etablere butik i City Vest, er du velkommen til at kontakte: Centermanageren for en uforpligtende samtale.

Læs mere om Danske shoppingcentre og porteføljen af shoppingcentre. 

City Vest søger en marketing koordinator, læs mere om stillingen lige her.

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.