Babylounge

Baby Lounge holder midlertidigt lukket.

Baby Lounge i City Vest

Alle kan få brug for en pause fra shoppeturen, og det kan være nødvendigt med noget mere roligt end en restaurant eller cafe, specielt, hvis du har den lille med. Derfor har vi i City Vest lavet en babylounge, hvor du, sammen med din baby, kan puste ud og tanke op på energi, inden I shopper i videre i centret.

Babyloungen er hyggelig og rolig, og den fungerer som det perfekte sted til en pause, når du har din baby med på shoppetur. I babyloungen finder du afslappende områder med puslepladser og bløde sofaer, hvor I kan få ordnet, hvad der skal ordnes. Babyloungen er det perfekte sted at tage en lille slapper, inden I shopper videre i City Vest.

En spisepause til den lille

I City Vests Babylounge er der både plads til at slappe af og tanke op på energi, men også til at tilberede, og servere, en portion babymad. De hyggelige faciliteter inkluderer både siddepladser på brikse, og i sofaer, hvor i stille og roligt kan få lidt at spise. Så når din baby bliver sulten på shoppeturen, smutter du bare en tur forbi babyloungen, hvor der er fred og ro til en spisepause.

Du finder selvfølgelig også mikrobølgeovne, til opvarmning af babymad og modermælkserstatning, i babyloungen. Når maden er varmet, er der god plads til at sidde og give mad til din baby.

Fred til at amme

Babyloungen er et pusterum, hvor I sammen kan holde pause fra shoppeturen, i City Vest. De rolige omgivelser gør også babyloungen til et godt sted, hvor du kan amme din baby, i ro og fred. De små adskilte sofaområder giver mulighed for, at du i fred og ro, kan amme din baby uden stress og jag omkring jer.

Pusleplads I City Vest

Vores hyggelige babylounge har flere formål og er ikke kun til hygge og afslapning. Vi har nemlig indrettet babyrummet med puslepladser, så der er gode muligheder for ble- og tøjskiftning. Så frygt ej, hvis der bliver behov for et bleskift under shoppeturen i City Vest. Der er gode faciliteter til netop bleskift i vores hyggelige babylounge. Du kan selvfølgelig også bruge puslepladsen til at skifte tøj på dit barn, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi glæder os til at se jer!

Er du nybagt mor eller far, der skal på shoppetur med den lille? Så tøv ikke med at komme forbi og se vores hyggelige babylounge, næste gang du shopper i City Vest. Vi har skabt de bedste rammer for en god shoppeoplevelse, for jer, der har børn med på turen. Vi glæder os til at byde jer velkommen i City Vest babylounge.

Åbningstider

Hverdage kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-16.00
1. søndag i måneden kl. 10.00-15.00

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.