Påskekonkurrence: Lav den flotteste karsefigur

Påsken venter forude, og selvom den i år ikke bliver helt, som den plejer, er der heldigvis stadig plads til påskehygge og lidt påske-sjov. Derfor har vi fundet på en sjov påskekonkurrence, hvor I skal lave jeres bud på den flotteste, sjoveste eller sødeste karsefigur. Det gælder om at være kreativ med både karsehår og karsebakker.

 I deltager ved at lave jeres bud på påskens flotteste karsefigur, tage et billede af figuren og uploade billedet i kommentarfeltet på Facebook eller ved at bruge #minkarsefigur #cityvest på Instagram. Vi trækker lod om 2 x gavekort på 1.000 kr. til City Vest. Vinderne trækkes efter påske, og får direkte besked. Konkurrencen kører både på Facebook og Instagram, så vinderne bliver trukket på tværs af kanalerne.

Det skal du bruge:

– Karsefrø (kan bl.a. købes i Føtex i City Vest eller på en planteskole)
– Vat
– Vand
– Gammel potte, glas, æggebæger eller anden kreativ beholder

Sådan gør du:

Find en gammel potte, et glas, et æggebæger eller en anden beholder, som karsen kan plantes i.
Læg vat i bakken og drys med karsefrø (spar endelig ikke på frøene), og vand en smule. Vand herefter karsen hver dag, så vil den gro frem i løbet af 4-5 dage.

Mangler du en god ide til din karsefigurer? Bliv inspireret her, hvor vi har fundet nogle kreative og sjove figurer. Det er faktisk lige til og kræver kun karsefrø, vat, vand og masser af kreativitet. Sæt børnene eller hele familien i gang, og lav jeres helt unikke karsefigur. God fornøjelse, og held og lykke. Vi glæder os til at se alle jeres kreative bud!