DIY: Fine bladophæng og dekorative kastanjer - City Vest

Kreativ med ungerne

Kreativ med ungerne

Det er tid til indendørs hyggestunder med familien. Bliv inspireret til fine DIY-projekter her.

Fine bladophæng

Tag en tur i skoven, og snup nogle fine nedfaldne efterårsblade med hjem. Med ganske få midler kan du forvandle de smukke brune, røde og grønne blade til de fineste ophæng.

Det skal du bruge:
Efterårsblade
Sytråd
Akrylmaling

Sådan gør du:
Mal spidsen af bladet i din yndlings­farve. Bind lidt sytråd i enden, og lad bladene hænge fint i vindueskarmen eller på væggen. Du kan også dekorere dem med grafiske mønstre eller fint glimmer.

Dekorative kastanjer

Efterår er lig med kastanjetid. Ud over de klassiske kastanjedyr kan du nemt og enkelt lave smukke mønstrede kastanjer, som giver den rette efterårsstemning i dit hjem.

Det skal du bruge:
Kastanjer
Poscatuscher eller maling

Sådan gør du:
Dekorér kastanjerne med fine grafiske streger og mønstre. Hold dig evt. til hvid, guld og sølv, hvis du godt kan lide det enkle udtryk.

Lad kastanjerne pynte smukt i en skål, i vindueskarmen eller på dit middagsbord. Du kan selvfølgelig også bruge kastanjerne som en hyggelig og personlig værtindegave.


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.