Andesylte med friske urter og rødvins braiserede perleløg
Sådan gør du:
_
Kom andelårene i en gryde sammen med peberkorn, løg, gulerødder, timian, laurbærblade, salt og andefedt og hæld vand på, så det dækker. Kog anden nænsomt i ca. 3 timer. Si væsken fra og gem den.
_
Pluk kødet fint, mens anden stadig er lun. Bland kødet med ca. 2. dl af væsken, til det får en sammenhængende konsistens. Smag til med salt og peber.
_
Kom riletten i en egnet form, og lad den blive helt kold. Løgene brunes blidt i lidt smør. Derefter koges de ind i ca. 1 dl. rødvin til gryden er tør.
Vurder opskriften:
Ingredienser
Til 4 pers.
- 4 andelår
- 10 peberkorn
- 2 små løg
- 3 gulerødder
- 1 kvist timian
- 5 laurbærblade
- 1 spsk salt
- 2 dl andefedt
- 5 – 8 dl vand
- 20 små syltede løg
- Lidt rødvin