Andesylte med friske urter og rødvins braiserede perleløg - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag Lukket grundet omstændighederne
tirsdag Lukket grundet omstændighederne
onsdag Lukket grundet omstændighederne
torsdag Lukket grundet omstændighederne
fredag Lukket grundet omstændighederne
lørdag Lukket grundet omstændighederne
søndag Lukket grundet omstændighederne

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Læser

Andesylte med friske urter og rødvins braiserede p...

Andesylte med friske urter og rødvins braiserede perleløg

Andesylte
Sådan gør du:
_
Kom andelårene i en gryde sammen med peberkorn, løg, gulerødder, timian, laurbærblade, salt og andefedt og hæld vand på, så det dækker. Kog anden nænsomt i ca. 3 timer. Si væsken fra og gem den.
_
Pluk kødet fint, mens anden stadig er lun. Bland kødet med ca. 2. dl af væsken, til det får en sammenhængende konsistens. Smag til med salt og peber.
_
Kom riletten i en egnet form, og lad den blive helt kold. Løgene brunes blidt i lidt smør. Derefter koges de ind i ca. 1 dl. rødvin til gryden er tør.

Ingredienser

 

Til 4 pers.

  • 4 andelår
  • 10 peberkorn
  • 2 små løg
  • 3 gulerødder
  • 1 kvist timian
  • 5 laurbærblade
  • 1 spsk salt
  • 2 dl andefedt
  • 5 – 8 dl vand
  • 20 små syltede løg
  • Lidt rødvin
Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.