Cremet fiskesuppe - CityVest

Cremet fiskesuppe

Læg fisken i lag og smør hvert enkelt lag med pesto og tapenade. Bag fiskelasagnen i hvidvin i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader.

Husk at dække bradepanden med folie. Folien må ikke røre fisken.

Skær små blomkålsbuketter ud og put dem i fonden. Varm det op og lad det koge nænsomt i 7 min. Hæld herefter fløden i og blend til massen er helt uden klumper.

Skær stænglerne af urterne og snit både forårsløg og urter. Lad nogle af urterne forblive i større stykker. Hæld suppen i varme tallerkener og pynt med rigelige urter og forårsløg.

Server suppen med fiskelasagnen.

Tip:

Få kyndig vejledning til at finde den rette fisk og fond hos Gelfisk.

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

4 dl. fiskefond fra Gelfisk

Et halvt blomkål

1 dl. fløde

2-3 dl. hvidvin

3 udbenenede filetter af frisk fisk

Tapenade

Basilikumpesto

Dild

Kruspersille

1 fintsnittet forårsløg

En knivspids karry

 

Tilbehør:

Retten kan serveres med et lækkert brød fra f.eks. Emmerys.

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.