Læser

Fastelavnsboller med surprise-fyld

Fastelavnsboller med surprise-fyld

Fastelavnsboller er bare fantastiske! Den sprøde skal kombineret med cremet fyld er et hit hos de fleste – både store som små. Den traditionelle fastelavnsbolle er fyldt med vaniljecreme, syltetøj, remonce eller chokolade, men de kan faktisk blive endnu bedre! Fyld dem med skumfiduser, oreos, twix, snickers og friske bær – så får du en fastelavnsbolle, som du og familien sent vil glemme.

Se videoen her

Sådan gør du

1. Rul butterdejspladerne ud, og udstik 8 runde stykker dej med en udstikker eller et stort glas
2. Halver skumfiduserne, og placer dem midt på 4 af dejstykkerne
3. Halver dine oreos, og placer dem samt twix, snickers og bær ovenpå skumfiduserne
4. Pisk æggene sammen og pensel kanterne
5. Læg de 4 resterende dejplader ovenpå de fyldte dejplader som et låg
6. Tryk kanterne godt sammen, og form fastelavnsbollen blidt
7. Læg fastelavnsbollerne på en bageplade med bagepapir, og pensel med æg
8. Drys rørsukker på toppen af fastelavnsbollerne
9. Bag dem ved 175 grader i 20 minutter.
10. Lad fastelavnsbollerne køle af i ca. 30 minutter

11. Bland piskefløde, vaniljesukker og flormelis, og pisk til det bliver fast
12. Vend drænet yoghurt i flødeskummen
13. Kom det i en sprøjtepose

14. Når fastelavnsbollerne er afkølet halveres de med en skarp kniv
15. Sprøjt flødeskummen i underbollen – og spar endelig ikke på det.
16. Placer endnu en halveret oreo, twix, sneakers og bær ovenpå flødeskummen
17. Læg forsigtigt overbollen tilbage på, og drys med flormelis

Velbekomme!

Vurder opskriften:
4.6/5 - (45 Stemmer)

Ingredienser

1 pakke butterdejsplader
8 skumfiduser
Oreos
Twix bites
Snickers bites
Hindbær
2 æg
Rørsukker
2,5 dl. Piskefløde
1. spsk. vaniljesukker
3 spsk. flormelis
100 g. drænet yoghurt