Læser

Frisk dessert med creme fraiche, bær og müsli

Frisk dessert med creme fraiche, bær og müsli

Sådan gør du:

Pisk creme fraichen med håndmikser og tilføj vanille og sukker under piskning. Massen skal være luftig og fast, når du tilsætter den mørke rom (gem lidt til müslien).

Lun müslien i lidt smør og rom til den er gylden og lun.

Pynt den piskede creme fraiche med müsli og bær. Den smukke mynte kan hæve indtrykket.

 

Prøv også: Brie og Vesterhavsost med honningnødder

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

6 dl øko creme fraiche, 38% (andre produkter kan ikke piskes)

1 vanillestang

2 cl. gammel, mørk rom lavet på sukkerrør

3 spsk. rå rørsukker

100 gr. økologisk müsli

200 gr. blandede bær (hindbær er fremragende), må gerne duppes med lidt rom

Evt. lidt fintsnittet mynte