Frisk dessert med creme fraiche, bær og müsli | City Vest
Læser

Frisk dessert med creme fraiche, bær og müsli

Frisk dessert med creme fraiche, bær og müsli

Sådan gør du:

Pisk creme fraichen med håndmikser og tilføj vanille og sukker under piskning. Massen skal være luftig og fast, når du tilsætter den mørke rom (gem lidt til müslien).

Lun müslien i lidt smør og rom til den er gylden og lun.

Pynt den piskede creme fraiche med müsli og bær. Den smukke mynte kan hæve indtrykket.

 

Prøv også: Brie og Vesterhavsost med honningnødder

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

6 dl øko creme fraiche, 38% (andre produkter kan ikke piskes)

1 vanillestang

2 cl. gammel, mørk rom lavet på sukkerrør

3 spsk. rå rørsukker

100 gr. økologisk müsli

200 gr. blandede bær (hindbær er fremragende), må gerne duppes med lidt rom

Evt. lidt fintsnittet mynte

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.