Grillet Stjernholm-skinke med tomat & Parrano-ost | City Vest
Læser

Grillet Stjernholm-skinke med bagte tomater, rosma...

Grillet Stjernholm-skinke med bagte tomater, rosmarin og Parrano-ost

Grillet Stjernholm-skinke med bagte tomater, rosmarin og Parrano-ost

Fremgangsmåde

Læg rosmarin, tomater og hvidløg i en alubakke og placer den på grillen. Bland med olivenolie. Den må ikke få for stærk varme. Det er vigtigt, at du bevarer stængler på tomater og rosmarin samt ikke piller hvidløget. Det ser fantastisk ud i den færdige ret.

Tomaterne skal være gennemvarme og runkne, så smagen bliver kraftig.

Grill skinken, så den bliver gylden, ca. 1 min. på hver side.

Tomater, hvidløg og rosmarin serveres som en lun, rustik salat.

Anret og drys nænsomt med salt og et par dråber olivenolie. Server med brød og drys med ost.

Tip:

Alternativt kan tomatblandingen bages i ovnen ved 140 grader i en time.

 

Prøv også: Lammebov med fyld af chorizo og Stjernholm-skinke

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

8 skiver Stjernholm-skinke

500 gr. små tomater på stilk

3 grene frisk rosmarin

10 fed hvidløg

Røget olivenolie

Naturens salt, gerne røget

Et stykke hollandsk Parrano-ost

 

Tilbehør:

Et godt brød, f.eks. foccacia

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.