Nu er det jul igen! Og med julen følger hyggelige julefrokoster med venner og familie. Vi har udvalgt to klassiske retter, der passer perfekt til årets julefrokoster – og som du sagtens kan lave selv.


Hønsesalat
Sådan gør du:
Kog hønsebryst eller kyllingebryst i en gryde med vand og lidt peberkorn. Kog i 15-20 minutter, til kødet er tilberedt.
Rens champignon, og skær dem i små stykker. Steg dem ved høj varme på en pande med smør eller kokosolie. Steg bacon sprød på en pande.
Snit purløg, æble og hvide asparges, og bland det sammen med bacon og champignon.
Skær det kogte hønsekød i mundrette stykker, og kom dem i bacon-champignon-blandingen.
I en anden skål blander du dressingen af creme fraiche, mayonnaise, dijon-sennep og karry. Smag til med salt og peber.
Bland alle ingredienserne, og smag igen til med salt og peber. Pynt eventuelt med lidt bacon og purløg på toppen. Bon appétit!


