Tænd for julemusikken, og gå med ungerne i køkkenet.
Sådan gør du:
Smelt honning og smør i en gryde, og lad blandingen koge kort op. Hæld den i en dyb skål, og lad den stå i ca. 10 minutter.
Bland de øvrige ingredienser, og sigt dem ned i honningsmørret.
Ælt dejen godt sammen. Læg dejen i en frysepose og på køl i ca. 1 time
Udrul dejen i lidt mel til en tykkelse på 5 mm, og udstik hjerter i den ønskede størrelse. Her er hjerterne ca. 8 cm i højden. Husk et hul til sløjfebånd.
Kom på en bageplade, bag i ovnen ved 190 grader varmluft i ca. 10 minutter, og lad dem køle af på en rist.
Pisk flormelis og æggehvide sammen.
Form et kræmmerhus af bagepapir, og fyld det med glasur. Klip et lille hul for enden af kræmmerhuset, og dekorér kagerne.
Lad glasuren tørre i ca. 1 time, før du binder
TIP! Find flere opskrifter i Anne-mette Voss’ nye julebog med lutter søde -decembersager.



