Smørmøre kalveschnitzler med bønner og forårsløg | City Vest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Læser

Kalveschnitzler med bønner og forårsløg

Kalveschnitzler med bønner og forårsløg

Kalveschnitzler med bønner og forårsløg

Fremgangsmåde

Bank kalveschnitzlerne med håndfladen. Kom sennep på kødet samt evt. krydderier.

Fold kødet sammen og rul 2 skiver om. Luk med 2 kødnåle.

Varm en pande op med lidt smør, og brun kalvepakkerne på alle sider i ca. 2 min. på hver side. Tilsæt hvidvin, kalvebouillon og fløde og lad det koge op med kødet.

Smag saucen til med sennep, salt og peber. Tilsæt bønner og forårsløg, og varm det hele godt igennem.

Servér med kartofler eller ris samt tomatrelish.

Tip:

Prøv også at fylde schnitzlerne med tomat- eller basilikumpesto.

 

Er du mere til lam? Se også: Lammebov med fyld af chorizo og Stjernholm-skinke

Ingredienser

Til 4 pers.

4 stk. kalveschnitzler à 175 gr.

4-8 skiver Stjernholm-skinke

2 spsk. Naturens sennep fra Mundus

Salvie- eller basilikumblade

2 dl kalvebouillon

1,5 dl hvidvin

2 dl. fløde

200 gr. store, lange, grønne bønner, blancheret

100 gr. forårsløg i skiver på skrå

Salt og peber

Kødnåle

 

Tilbehør:

Ristede kartofler eller brune ris og Meyers tomatrelish

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.