Læser

Kalveschnitzler med bønner og forårsløg

Kalveschnitzler med bønner og forårsløg

Sådan gør du:

Bank kalveschnitzlerne med håndfladen. Kom sennep på kødet samt evt. krydderier.

Fold kødet sammen og rul 2 skiver om. Luk med 2 kødnåle.

Varm en pande op med lidt smør, og brun kalvepakkerne på alle sider i ca. 2 min. på hver side. Tilsæt hvidvin, kalvebouillon og fløde og lad det koge op med kødet.

Smag saucen til med sennep, salt og peber. Tilsæt bønner og forårsløg, og varm det hele godt igennem.

Servér med kartofler eller ris samt tomatrelish.

Tip:

Prøv også at fylde schnitzlerne med tomat- eller basilikumpesto.

 

Er du mere til lam? Se også: Lammebov med fyld af chorizo og Stjernholm-skinke

Vurder opskriften:
5/5 - (1 Stemme)

Ingredienser

Til 4 pers.

4 stk. kalveschnitzler à 175 gr.

4-8 skiver Stjernholm-skinke

2 spsk. Naturens sennep fra Mundus

Salvie- eller basilikumblade

2 dl kalvebouillon

1,5 dl hvidvin

2 dl. fløde

200 gr. store, lange, grønne bønner, blancheret

100 gr. forårsløg i skiver på skrå

Salt og peber

Kødnåle

 

Tilbehør:

Ristede kartofler eller brune ris og Meyers tomatrelish