Koldrøget laks med hytteost og Melanesian Mango | City Vest
Læser

Koldrøget laks med hytteost og Melanesian Mango

Koldrøget laks med hytteost og Melanesian Mango

Koldrøget laks med hytteost og Melanesian Mango

Fremgangsmåde

Anret den skiveskårede, koldrøgede laks smukt på en tallerken og pynt med hytteost blandet med den friske dild. Hæld lidt Melanesian Mango-dressing over laksen og osten.

Du kan pynte med dild og evt. stegt salvie.

Rejerne vendes i pesto og anrettes på tallerkenen.

Serveres med friskbagt flutes eller ristet rugbrød.

 

Prøv også vores Gravad Laks

Vurder opskriften:

Ingredienser

400 gr. skiveskåret, koldrøget laks fra fiskemanden

1 glas pesto

200 gr. rejer

200 gr. hytteost

1 bdt. dild

Melanesian Mango-dressing

Evt. stegt salvie

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.