Opskrift: Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål - CityVest
Læser

Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål

Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål

Sådan gør du:

Syrlig rådkål:
Snit et halvt rødkål hysterisk fint og lad det falde sammen i gryden i lidt smør. Tilsæt vand, salt, hele peberkorn samt saften fra 1 citron og fra 1 appelsin. Når det er helt smattet ud, tilsættes en smule balsamisk eddike, så den syrlige smag træder frem.

Oksemørbrad:
Steg en tyk skive mørbrad (ca. 3 cm) på en rygende varm pande i olie. Tilsæt en lille klat smør, når bøffen er næsten færdig stegt og krydr tilsidst med salt og peber (Brug rigeligt). Deglassér panden med en kraftig juleøl, rosmarin og 1 knust hvidløg. Når dette er kogt næsten ind, puttes en lille klat smør på panden og jævner den saft, der ligger.

Vurder opskriften:

Ingredienser

Oksemørbrad med julebryg:
Oksemørbrad
Kraftig juleøl
Rosmarin
1 knust hvidløg
Lidt smør
Salt og peber

Syrlig rødkål:
Et halvt rødkål
1 dl. vand
Hele peberkorn
1 citron
1 appelsin
Balsamisk eddike
Lidt smør

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.