Opskrift: Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag Lukket grundet omstændighederne
tirsdag Lukket grundet omstændighederne
onsdag Lukket grundet omstændighederne
torsdag Lukket grundet omstændighederne
fredag Lukket grundet omstændighederne
lørdag Lukket grundet omstændighederne
søndag Lukket grundet omstændighederne

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Læser

Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål

Oksemørbrad i julebryg med syrlig rødkål

Sådan gør du:

Syrlig rådkål:
Snit et halvt rødkål hysterisk fint og lad det falde sammen i gryden i lidt smør. Tilsæt vand, salt, hele peberkorn samt saften fra 1 citron og fra 1 appelsin. Når det er helt smattet ud, tilsættes en smule balsamisk eddike, så den syrlige smag træder frem.

Oksemørbrad:
Steg en tyk skive mørbrad (ca. 3 cm) på en rygende varm pande i olie. Tilsæt en lille klat smør, når bøffen er næsten færdig stegt og krydr tilsidst med salt og peber (Brug rigeligt). Deglassér panden med en kraftig juleøl, rosmarin og 1 knust hvidløg. Når dette er kogt næsten ind, puttes en lille klat smør på panden og jævner den saft, der ligger.

Ingredienser

Oksemørbrad med julebryg:
Oksemørbrad
Kraftig juleøl
Rosmarin
1 knust hvidløg
Lidt smør
Salt og peber

Syrlig rødkål:
Et halvt rødkål
1 dl. vand
Hele peberkorn
1 citron
1 appelsin
Balsamisk eddike
Lidt smør

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.