Oksemørbrad rullet i urter med rødbede i egen saft, karse og ost - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Læser

Oksemørbrad rullet i urter med rødbede i egen saft...

Oksemørbrad rullet i urter med rødbede i egen saft, karse og ost

Pres 1 kg. rødbeder til saft og hæld det i en lille kasserolle. Tilsæt 3 dl. vand og lad det koge ind til en tyk masse, lige før sirup.

De første 2o min. koges de skrællede og delte rødbeder med. Disse lægges lunt til servering.

Blend krydderier og mandler og læg det tørt. Det er til at rulle den stegte mørbrad i lige før servering.

Steg mørbradbøffen efter egen smag og lad den hvile i min. 30 min. under dynen.

Rødbedesuppen anrettes med rødbedestykker og ost, og bøffen rulles på den smalle side i krydderierne lige før servering.

Ingredienser

Til 4 pers.

1 kg. rødbeder til saft

600 gr. rødbeder til kogning

1 bk. karse

30 crutoner, gerne hjemmelavede af daggammelt brød

Lidt tør gedeost – eller feta, hvis man ikke er til ged

160 gr. fintrimmet oksemørbrad

10 granulerede mandler

Lidt persille

Lidt rosmarin

Lidt frisk dild

Olivenolie

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.