Oksemørbrad rullet i urter med rødbede i egen saft, karse og ost - CityVest
Læser

Oksemørbrad rullet i urter med rødbede i egen saft...

Oksemørbrad rullet i urter med rødbede i egen saft, karse og ost

Pres 1 kg. rødbeder til saft og hæld det i en lille kasserolle. Tilsæt 3 dl. vand og lad det koge ind til en tyk masse, lige før sirup.

De første 2o min. koges de skrællede og delte rødbeder med. Disse lægges lunt til servering.

Blend krydderier og mandler og læg det tørt. Det er til at rulle den stegte mørbrad i lige før servering.

Steg mørbradbøffen efter egen smag og lad den hvile i min. 30 min. under dynen.

Rødbedesuppen anrettes med rødbedestykker og ost, og bøffen rulles på den smalle side i krydderierne lige før servering.

Vurder opskriften:

Ingredienser

Til 4 pers.

1 kg. rødbeder til saft

600 gr. rødbeder til kogning

1 bk. karse

30 crutoner, gerne hjemmelavede af daggammelt brød

Lidt tør gedeost – eller feta, hvis man ikke er til ged

160 gr. fintrimmet oksemørbrad

10 granulerede mandler

Lidt persille

Lidt rosmarin

Lidt frisk dild

Olivenolie

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.