Paté af gris og hakket kalv med svampe og rosmarin - CityVest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Læser

Paté af gris og hakket kalv med svampe og rosmarin...

Paté af gris og hakket kalv med svampe og rosmarin

Hak løgene fint og lad dem klare i lidt smør.

Hak svinespæk og kyllingelever. Hak kalv og flæskekød lidt grovere.

Bland derpå kød, løg, æg, krydderier og cognac grundigt.

Læg bacon og laurbær i en passende form. Bacon skal hænge ud over formen. Kom farsen i formen og fold baconskiverne op over. Dæk formen med folie og sæt den i et vandbad i ovnen. Patéen bages i ca. 90 min. ved 180 grader. Fjern derefter folien og lad patéen afkøle.

Sæt den i køleskabet under pres natten over.

Ingredienser

5 cl fed fløde, gerne double cream

4 fed hvidløg
5-6 skalotteløg
100 g  afkølet svinespæk
100 g  kyllingelever
200 g  kalvesmåkød
200 g  nakkekam (du kan evt. bare skære kødet, for at få en pænere paté)
1 æg
1 tsk  stødt ingefær
4 finknuste kaffebønner
Ca. 1 dl cognac
5 skiver økologisk bacon
4 laurbærblade
Frisk rosmarin
Salt og peber

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.