Opskrift: Risalamande med glaseret appelsinskal - CityVest
Læser

Risalamande med glaseret appelsinskal

Risalamande med glaseret appelsinskal

Sådan gør du:

Vær meget omhyggelig her, idet sukkeret skal være helt opløst. Fjern vanillestangen og rør mandlerne i, når grøden er helt afkølet. Vend tilsidst den piskede fløde i. Skær appelsinskallen af appelsinen uden at medtage det hvide mellemlag. Skær herefter skiverne helt tyndt på langs. Vand, sukker og vanille koges i 4 minutter efter sukkeret er opløst.

Vurder opskriften:

Ingredienser

1 dl  vand
60 g  grødris
1 vanillestang
4 dl  sødmælk
2 spsk sukker
50 g hakkede mandler
2½ dl piskefløde

Til lagen skal du bruge:

2 dl vand
2 dl sukker
1 stang frisk vanille

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.