Rugbrødstave med ærtedip

Lav den lækreste snack til dine gæster – eller til børnenes madpakke. Lækkert, hurtigt og nemt!

 

Det skal du bruge:

250 gr frosne ærter
4 spsk drænet yoghurt
1 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
Salt
Peber
400 gr rugbrød
30 gr smeltet smør
200 gr serranoskinke

Sådan gør du:

Ærterne koges i 2 minutter, derefter sigtes vandet for fra ærterne og blendes sammen med yoghurt, hvidløg, spidskommen, salt og peber.

Skær rugbrødet i kvadratiske stave og pensel rugbrødet med det smeltede smør og rul serranoskinken om rugbrødet.

Bag stavene ved 220 grader i 10 minutter og lad stavene køle af.

Nu er den lækreste lette snack klar.

Velbekomme!

Vurder opskriften:

Ingredienser

250 gr frosne ærter
4 spsk drænet yoghurt
1 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
Salt
Peber
400 gr rugbrød
30 gr smeltet smør
200 gr serranoskinke